Deniz Ürünleri ve Pişirme Teknikler

Tarihler: 25 Mart 2016 Cuma ~ 25 Mart 2016 Cuma 25 Mart 2016 19:00

Yer: City Cooks

Ücret: - 130.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2016 ~ Mar 25, 2016
Deniz ürünleri tutkunu olanlar! Yeni tarifler arayanlar! Bu teknik eğitimle deniz ürünleri hakkında paha biçilemez değerde ipuçlarına sahip olacaksınız.   

Norveç somon bruschetta
Kalamar tava fesleğenli, tartar sos ile
Ratatuy sebzeler ile levrek buğulama

19:00-22:00

- Workshop programları en az 14 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.- İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılmamaktadır.- Ücret iadesi yoktur.- Ders telafilerinin bildirimleri etkinlikten 3 gün önce yapılmalıdır.- City Cooks Mutfak Okulu, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Deniz Ürünleri ve Pişirme Teknikler

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT