Derin İlişki

Tarihler: 23 Ocak 2018 Salı ~ 23 Ocak 2018 Salı 23 Ocak 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2018 ~ Oca 23, 2018
Derin İlişki: Derin Bağlılık workshop'u,Zorlu PSM'de sizlerle...

Derin İlişki:
Derin Bağlılık

Atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir. 

Eğitmen: Didem Çivici
İlişkiler güzel hislerin ve olumlu düşüncelerin yoğunluğunda başlar. İlişkinin günlük hayatın bir par-çası olmaya başlaması, yakınlaşmanın artması ile uyuşmazlıkların ortaya çıkması kaçınılmazdır. Bunun getirdiği üzüntü, incinme, kızgınlık, kıskançlık, öfke gibi hisler ilişkiyi yorar. Böyle olunca bazı ilişkiler daha başlamadan biter. Bazı ilişkiler iki kişinin yalnızlığında sürer. Derin ilişkide ise bu olumsuz hisler çiftin kendilerini tanıması, kendi bireysel dönüşümlerini gerçekleştirmesi için araç olarak kullanılır. Derin ilişkide uzun soluklu, ideal, mutlu bir ilişki birlikte inşa edilir. 

Derin İlişki atölyeleri derin ilişkinin dinamiklerini araştırmak için tasarlanmıştır. 

*Çalışma, pratikler ve grup egzersizleri içermektedir. 

Atölye süresi:
2 saat 30 dakika 

Derin Bağlılık
Bizi çıkmaza sokan süreçlerden kendimizi ve ilişkimizi nasıl çıkaracağımızın yolları ilişkilerde yüzeyde ve derinde görülen alışkanlıklardan ve ilişkinin dinamiklerinden geçer. İlişki içerisinde derin bağlar kurulup, duygusal alan güçlendirildikçe sorunlar ile baş etmek kolaylaşır. 

Derin bağlılık söz vermek değildir. “Biz”i devam ettirmek adına “ben”den vazgeçmek değildir. Kendi geçmişinin ve hayat örüntülerinin esiri olarak ilişkiye devam etmek değildir. “İdare etmek” değildir. Derin bağlılık öncelikle kendimizle derin bağlılığı gerektirir. Kendi hikayelerimizle samimi olmayı, davranış ve ifade alışkanlıklarımızın köklerine merakla bakarak ilerlemeyi, şefkatte ve merhamette nefes almayı, kapsayıcı ve verici olmayı, güvende hissetmeyi gerektirir. 

Derin bir ilişki için derin bir bağlantı gerekir. Derin bağlılık içinse derin bir bakış gerekir. İki kişi kendi yaşamlarına ve diğerinin yaşamına merak ve şefkat ile bakabildiğinde, hikayelerini kabullenerek ve dönüşümü isteyerek evet dediklerinde derin bağlılık çıkagelir. Burada derin mevcudiyet vardır. Burada acıya ve olmakta olana açılmak vardır. Burada seçim yapmak vardır. Burada sınırlar vardır ve sınırlar olgunlaşmamış bir ilişkiye kısıtlayıcı görünürken, olgunlaşmış ve derin bir ilişkiye özgürleştirici görünür. Burada ilişki bir simya kazanına dönüşebilir. Burada genişleme, büyüme ve bağımsızlaşma olasılığı vardır. Derin bağlılığın temelinde güven nefes alır.

Didem Çivici kimdir?
2005 senesinden itibaren Tantra alanında eğitimler alan Çivici, Sufizm ve Taoizm konularında der-inleşmiştir. Dr. George John Georgiou’nun Kandida Protokolü’nü “Anti-Kandida Protokolü”ne dö-nüştürdü ve 2014-2016 yılları arasında kadınlara kandida alanında seminerler verdi.  2014’ün Şubat ayında Ohad Ezrahi ve Dawn Cherie Ezrahi’nin İstanbul’da yaptıkları çalışma sayesinde ISTA (International School of Temple Arts) ile tanıştı ve yurtdışında eğitimlerine katıldı. ISTA komünitesi eğitmenlerinden Bruce Lyon ve Baba Dez’in İstanbul’da seminerlerini ve Shachar Caspi’nin Art of Love eğitimini organize etti. Bu esnada Sachie Tsuyuki’den aldığı eğitim ile Qi Gong ve Tai Chi ile tanıştı. 2014-2015 kışında Devrim Akkaya ile Yin Yoga Eğitmen Eğitimi, 2015-2016 yıllarında ise Yelina Tayfur ve Azu Rezzan ile Temel Yoga Eğitmen Eğitimini tamamladı. 2015’in Ağustos ayında Monika Nataraj’ın “Mystical Dance” inzivasına katıldı. 2016 yılında “Şiddetsiz İletişim” yıllık eğiti-mini tamamladı ve bu alanda çalışmalarına ve eğitimlerine, bununla birlikte de Madrid Bircham Üniversitesi’nde “Beslenme ve Diyet Terapisi” yüksek lisansına devam etmekte ve profesyonel olarak David Deida’nın kitaplarını çevirmektedir.

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe alınmamaktadır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT