Dinler Tarihi

Tarihler: 10 Mart 2016 Perşembe ~ 10 Mart 2016 Perşembe 10 Mart 2016 11:00

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 115.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2016 ~ Mar 10, 2016
Kainatı nasıl anlıyoruz? İnsan aklının evriminde "Din" algısı nasıl farklılaşıyor? Monoteizmin kökenleri neler? Üç semavi dinin ortaya çıkışı, tarihsel gelişimi, birbiriyle etkileşimleri yaşamı, evreni ve bugünü anlamanın anahtarı olabilir.

JAK SOREF İLE DİNLER TARİHİ

Dinler birbirlerini etkilemiş midir? Nasıl yayılmıştır? Kutsal kitaplarda diğer dinlerden nasıl bahseder? İslam, diğer dinleri nasıl anlatır? O günlerin şartları ile değerlendirmeler... Bunlar ve bunun gibi daha nice sorular kafanızı kurcalıyorsa, bu programı kaçırmayın. Değerli hocamız Jak Soref, sizlere 3 semavi dinin tarih sayfalarındaki yerini ve birbirleriyle etkileşimlerini, benzersiz yorumuyla anlatıyor...

* Dinler Tarihi/Yahudilik/Hiristiyanlık/İslam toplam 21 Haftalık bir programdır. İstenilen aşamada katılınabilir.

Eğitmen: Jak Soref

İstanbul Saint Joseph mezunu Jak Soref, 1971 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden İnşaat Yüksek Mühendisliğini bitirdi.Yıllarca mesleği olan inşaat müteahhitliği, müşavirlik ve mümessillik yaparken, bir yandan da tutkusu olan felsefe, bilim ve tarih gibi konularda kendisini geliştirdi. Çeşitli seminerler, araştırmalar ve grup çalışmalarına katıldı. Son 9 yıldır din tarihi, tarih, felsefe, ve bilim tarihi konularında atölye çalışmaları gerçekleştirmekte ve seminerler vermektedir.

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır. 11:00 - 13:00 Saatleri arasında gerçekleşecektir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT