Doğru İnsan Gerçek İlişki

Tarihler: 19 Kasım 2015 Perşembe ~ 19 Kasım 2015 Perşembe 19 Kasım 2015 12:00

Yer: Yaşam Atölyesi

Ücret: - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2015 ~ Kas 19, 2015
Yaşam Atölyesi'nin kurucusu Aret Vartanyan'ın yönettiği Doğru İnsan Gerçek İlişki seminerinde aşk, ilişkiler ve cinsellik olgularından yolculuğa çıkarken, tatmin edici bir ilişkinin nasıl yaşanabileceğini sorgulayacaksınız.

Eğitmen: Aret Vartanyan

"Kitapları ve Yaşam Atölyesi Kişisel Dönüşüm Akademisi ile milyonlarca insana ulaşan Aret Vartanyan ilk kitabı 2008 yılında yayımlandı ve 5 yılda 257 bin katılımcısı ve 1.2 milyon üyesiyle Türkiye’nin ilk ve tek Kişisel Dönüşüm Akademisi olan Yaşam Katılım, maksimum 35 kişi ile sınırlıdır. Atölyesi’ni kurdu.

Okurlarıyla hayata dair bir sohbet olan ’Sen ve Ben’, İstanbul ekseninde insanı, yaşamı irdeleyen ve farklılıklarla bir arada yaşamanın romanı ’Bir Nefes İstanbul’, bir bedende kaç kişi yaşadığımızı ve hayatın içindeki rollerimizi kadın ve erkek olgularıyla sorgulayan ’Bin Yüz Bir İnsan’, on binlerce danışanı ile gerçekleştirdiği çalışmaları kendi yaklaşımları ile birleştirerek yaşamın farklı kulvarlarına ışık tutan ’Gerçekten Yaşıyor musun?’ ve aşkı yeniden tanımlayan, bildiğiniz aşkı unutun diyen ’Çırılçıplak Aşk’ ile bir milyondan fazla okura ulaştı.

Özel bir ambiyansta mum ışığı ve ikramlar eşliğinde günümüz dünyasında aşk, ilişkiler ve cinsellik olgularından derin bir yolculuğa çıkarken, gerçekten tatmin edici bir ilişkiyi nasıl yaşayabileceğimizi sorguluyoruz. Vartanyan'ın bu özel seminerinde bireyin kendisini tanıyarak, kendine uygun ilişki modelinin çıkarılması ve doğru partnerinin seçilmesi çalışılıyor."

- Etkinlik sonrası  bireysel kişilik analizi
- Etkinlik sırasında analiz sonucuna göre ilişki modelinin belirlenmesi
- Bu doğrultuda gerçekten nasıl bir ilişkiye ihtiyaç olduğunun ortaya konulması
- Başarılı bir ilişki için doğru adımlar
- Doğru partner seçimi için kriterlerin belirlenmesi
- Günümüz dünyasında aşk, ilişkiler ve cinselliğin global çözümlenmesi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT