Düğün Dansı İlk Dans

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 12 Haziran 2009 Cuma

Yer: Hande Kayacık Dance Company

Nereden Alınır: www.handekayacik.com, www.dugundansi.com

Adres: Karahasan Sokak Başoğlu Apt. No:6/1 Balmumcu İSTANBUL Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 288 10 02

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 12, 2009
Gelinlik, Smokin, Yüzükler, Davetiyeler... Her şey hazır. Peki Ya Düğün Dansı’nız ?
Düğün Dansı artık ülkemizde de yeni yeni gelişmeye başlayan bir kavram olup, rüya gibi bir geleceğe atılan ilk adımda, düğünün olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Bu özel günü seçecekleri müzikle, profesyonel eğitmenleriyle ve kişiye özel hazırlanan dans koreografileriyle hafızalardan silinmeyecek bir güne çevirmek isteyenler için, Hande Kayacık Dance Company yeni bir atılıma ön ayak olduk.

Düğün Dansı, öncelikle çiftlerin tercih edecekleri müziğe ve gelinlik modeline uygun olacak şekilde seçilmektedir. En fazla önerilen, zarif ve etkileyici tarzıyla düğün dansı olarak tercih edilebilecek, öğrenmesi de oldukça kolay bir dans türü olan Slow Dance veya salon dansları arasında yer alan Rumba olmaktadır. Diğer bir yandan biraz daha sıkı çalışmayı göze alan çiftler için eğer gelinlik modeli de uygun ise Vals de önerilebilir.

En çok tercih edilen yabancı Düğün Dansı parçaları:
1- Historia D’un Amour,
2- Andy Williams - Can’t Take My Eyes Off Of You,
3- Elvis Presley - Always On My Mind,
4- Al Green - You Are My Everything.
En çok tercih edilen yerli parçalar:
1- Kutsi - İlan-I Aşk,
2- Ferhat Göçer - Cennet
3- Zuhal Olcay - Pervane

Düğün Dansı Paketi:
Hande Kayacık Dance Company, daha önce hiç dans dersi almamış çiftlere özel 5 dersten oluşan hızlandırılmış Düğün Dansı paket programı sunuyor. Kendi dallarında uzman, ödüllü, milli dansçılar tarafından verilecek profesyonel eğitimle, çiftler dansın rüzgârına kendilerini kolayca bırakabilecek ve bu sayede en özel gecelerinde çiftlerin konuklarını etkilemeleri hiç te zor olmayacaktır.
İlk dersler temel teknik dersler olup, bu derslerde dansın temeli, temel adım ve dönüşler ile temel figürler öğretiliyor. Daha sonra, seçilen dans müziğine ve gelinliğin modeline uygun dans koreografisi hazırlanıyor. Son derste ise çiftin sahneye girişinden çıkışına kadar tüm detaylar birer birer prova ediliyor.

Hande Kayacık Dance Company, Kına Gecenizi ve Aile & Arkadaş Grubunuzu da unutmadı! Oyun havalarından slow danslara, yöresel halk oyunlarından salon danslarına kadar verilecek kısacık bir eğitimle kına gecelerinde, nişanlarında ya da düğünlerinde sevdikleriyle beraber onların da bol bol dans edebilmelerine olanak sağlıyor...

Düğününde fark yaratmak isteyen gelin ve damat adayları, alacakları bu kısacık dans eğitimi ile dans etmeyi öğrenmenin yanı sıra, eşleri ile beraber hayatlarının sonuna kadar paylaşabilecekleri eğlenceli ve hoş bir hobi edinmiş olacaklardır. Düğün dansı için eğitim alan çiftlerin çoğu, dansın eşleriyle paylaştıkları en güzel şey olduğu fikrindeler… Peki ya siz? Bu deneyime hazır mısınız?



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT