Dünya Mutfaklarından Et Yemekleri – Konuk Şef Laçin Behlil

Tarihler: 24 Ekim 2011 Pazartesi ~ 24 Ekim 2011 Pazartesi 19:00 - 22:00

Yer: İstanbul Culinary Institute

Ücret: 150,00 TL

Nereden Alınır: www.istanbulculinary.com

Adres: Meşrutiyet Cad. No: 59 Tepebaşı İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 251 22 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2011 ~ Eki 24, 2011

• Onglet a l’Echalotte (Kırmızı şarap ve arpacık soğanlı et) – Fransa
• Il ragù (Domates sosunda pişirilmiş, doldurulmuş biftekler) – İtalya
• Beef vindaloo (Sirke ve baharatlarla marine edilmiş et) – Hindistan
• İslim kebabı – Türkiye

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT