Düşler Akademisi Yeni Dönemin Deniz Yıldızlarını Bekliyor!!!

Tarihler: 13 Mart 2010 Cumartesi ~ 20 Mart 2010 Cumartesi

Yer: Düşler Akademisi

Nereden Alınır: www.duslerakademisi.org

Adres: UNDP (Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı) Binası Adnan Saygın Cad. Okul yolu Sok. No:13 Ulus / İstanbul / Türkiye Etiler İstanbul

Telefon: 212 287 88 16

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2010 ~ Mar 20, 2010

Düşler Akademisi nin 2. Dönem eğitimleri 14 Mart Pazar günü Açık Kapı günü ile başlıyor! Engelli ve sosyal dezavantajlı gençlere sanat aracılığıyla yepyeni bir kariyer fırsatı sunan Düşler Akademisi atölyelerinde eğitim alan gençler hayata farklı bir adım atıyor. Yeni dönemde atölyelerde yer almak isteyen gönüllülere yönelik Engelliye Doğru Yaklaşım ve Gönüllü Eğitimi de 13 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek!

Düşler Akademisi bu dönemde enstrüman, ritim, dans, breakdance, kişisel gelişim gibi atölyelerle eğitimlerine devam ediyor. Yeni dönem öğrencilerin Düşler Akademisi ailesine katılacağı bu ilk günde atölye eğitmenleri, gönüllüler ile tanışma fırsatı bulacaklar.

Düşler Akademisi ilk dönemini 13 Şubat 2010da gerçekleştirdiği sertifika töreni ile geride bıraktı. Törende sertifika dağıtımının yanı sıra; değişik engel gruplarından gençler dönem boyunca aldıkları eğitim sonucu kısa gösteriler sunma şansı da yakaladı. Geçtiğimiz dönemde Düşler Akademisinde açılan atölyelerden 100e yakın öğrenci faydalandı. Düşler Akademisi yeni dönemi 14 Mart 2010da gerçekleştirilecek Açık Kapı etkinliği ile başlayacak.

Düşler Akademisinin 2. döneminde öğrenci olarak yer almak için http://www.duslerakademisi.org/?mod=akademiye-katil-0adresindeki formu doldurmanız yeterlidir.

İlgili tarihlerden önce Düşler Akademisi proje ekibi iletişime geçerek gerekli bilgilendirmeyi yapacaklar

Açık Kapı Günü Nedir?

Açık Kapı etkinlikliği; Düşler Akademisinin her dönem başında düzenlediği bir brunch etkinliğidir. Bu etkinliğin temel amacı öğrencilerin, gönüllülerin ve eğitmenlerin tanışması ve kaynaşmasıdır. Açık Kapı Gününde katılımcılar, devam etmek istedikleri atölyelere dair kısa çalışmalara katılarak atölyeleri daha yakından tanırlar.

Etkinlik sırasında ayrıca öğrencilerin kesin kayıtları da Düşler Akademisi proje ekibi ve gönüllüleri tarafından yapılmaya devam eder.

Düşler Akademisinden Gönüllülere Engelliye Doğru Yaklaşım Eğitimi

Düşler Akademisinin yeni dönemi başlamadan, her dönem başında oluduğu gibi, yeni gönüllülere yönelik engelliye doğru yaklaşım eğitimi gerçekleştirilecek. Söz konusu eğitimde değişik engel gruplarını temsilen gelen konuşmacılar; ilgili engel gruplarına dair bilgiler vererek, gönüllülere engellilere yaklaşım konusunda genel bilgi kazandırırlar. Eğitim, çeşitli simulasyonlar grup çalışmalarıyla renklenir Gönüllülere yönelik olarak düzenlenen bu eğitim için duyurular ayrıca yapılacaktır

Düşler Akademisinin 2. döneminin ilk ders günü ise, 20 Mart 2010 Cumartesi günü olacak

Düşler Akademisi hakkında Dezavantajlı gençlerin sosyal hayata katılımını ve meslek edinmelerini desteklemek için Alternatif Yaşam Derneği (AYDER) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından ortaklaşa geliştirilen ve Türkiye Vodafone Vakfından sağlanan proje hibesiyle hayata geçirilen Düşler Akademisi, Beşiktaş Belediyesi tarafından tahsis edilen mekânlarda eğitimlerini gerçekleştirmektedir.

Engelli ve sosyal yönden dezavantajlı gençlere konusunda uzman eğitmenler tarafından ücretsiz olarak kültür ve sanat eğitimlerinin verildiği uluslararası bir sosyal sorumluluk projesi olan Düşler Akademisi, ritim, dans, drama, film, fotoğraf, yaşam koçluğu ,Dj, enstrüman, resim, tasarım atölyelerinden oluşuyor. Düşler Akademisi hakkında ayrıntılı bilgi için www.duslerakademisi.org internet sitesi ziyaret edebilir, 0212 287 88 16 numaralı telefon aranabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT