Duygu Pasin ile Kahka Yogası

Tarihler: 23 Mart 2016 Çarşamba ~ 23 Mart 2016 Çarşamba 23 Mart 2016 20:00

Yer: Yaşam Atölyesi

Ücret: - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2016 ~ Mar 23, 2016
Yaşam Atölyesi Kişisel Dönüşüm Danışmanlık eğitimi mezunlarından, yoganın ve kahkaha atmanın hayattaki etkilerine gönülden inanan, kahkaha yogasının kurucusu Dr. Madan Kataria'nın öğrencisi Duygu Pasin ile Kahkaha Yogası; sizlerle...

Bu özel akşamda, herkes için hiçbir nedene bağlı olmadan gülmenin ve kahkaha atmanın güzelliklerini yaşayacak, içinizde bir köşede unuttuğunuz çocukluğunuzla buluşmanın keyfini çıkaracaksınız.

Kahkaha Yogasının Faydaları
* Vücutta depolanmış bloke duyguları çözer. Bastırılmış duygular insanda fiziksel, zihinsel ve duygusal sorunlara neden olabilir. Kahkaha yogası iyi bir duygu boşalması yöntemidir.
* Kahkaha bulaşıcıdır.
* Dolaşımı hızlandırır. Kahkaha egzersizleri sindirim ve lenfatik sistemlerimizdeki dolaşıma katkıda bulunur ve bunlara masaj yapar. Vücutta biriken atık maddelerin boşaltılmasını sağlar.
* Sosyal bağların kuvvetlenmesini sağlar. Kahkaha bulaşıcıdır. Gülen insanlarla bir arada olmak, onların kahkahalarını yansıtmamıza ve daha kolay gülmemize yardımcı olur. Grup içi insanların etkileşimleri artar, birbirlerinin duygularını anlamaları ve empati kurmaları kolaylaşır.
Strese bağlı hormonun etkilerini azaltır. Çünkü stres, sığ ve hızlı solunum sonucunda tetiklenir. Derin diyafram solunumu gevşeme ve rahatlama sağlayarak parasempatik sistemi aktive eder ve stresi uyaran sempatik sistemi durdurur.
* Endorfin salgısını artırır. Bu da bedensel ağrıları dindirir, ruhsal olarak vücudu sakinleştirir. Hoşgörülü, olumlu ve iyimser düşünceler oluşturur. Yaratıcılığı artırır. Risk alma korkusunu azaltır, yeniliklere cesaretle yaklaşma gücü verir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT