e-Eğitim’de Dev Güçbirliği

Tarihler: 12 Ağustos 2009 Çarşamba ~ 12 Eylül 2009 Cumartesi

Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi

Nereden Alınır: www.elementakademi.com

Telefon: 0212 219 99 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2009 ~ Eyl 12, 2009
e-Eğitim’de Dev Güçbirliği
Dünyanın yazılım devi Microsoft, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden Yıldız Teknik Üniversitesi ve ülkemizin Uzaktan Eğitim Teknolojilerini en etkin şekilde kullanan kurumu Element Eğitim Teknolojileri A.Ş., güçlerini ve sinerjilerini tek çatı altında birleştirdiler.

Microsoft, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Element Eğitim Teknolojileri A.Ş., ülkemizde ilk kez e-Eğitim metodolojisi ile dünya standartlarında verilecek “Sistem ve Ağ Uzmanlığı”, “Yazılım ve Veritabanı Uzmanlığı” ile “Microsoft Office” eğitimlerini, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin akademik kontrolünde, Microsoft IT Academy çatısı altında ve Element Eğitim Teknolojileri’nin internet üzerinden canlı olarak ders işlemeye imkan veren e-Eğitim sistemleri ile hayata geçiriyor.

Sadece Bilgi Sahibi Değil, Meslek Sahibi Olacaksınız...
Kısa sürede iş hayatının her alanında kullanılan dünyadaki en yaygın program haline gelen Microsoft Office Eğitimi ve bilişim teknolojileri alanında nitelikli uzmanlar yetiştiren, sektör çalışanlarının kendilerini geliştirmelerine aracı olan Sistem Ağ Uzmanlığı Eğitimleri, güçlü akademik altyapı, uygulanacak teknoloji ve eğitim kalitesiyle Türkiye’de alanında benzersiz ve çok başarılı bir program olacak. Yazılım ve Veritabanı Uzmanlığı Eğitimi ile de ülkemizde ihtiyaç duyulan farklı yetenek ve becerilere sahip çok yönlü uzmanların yetiştirilmesi hedefleniyor. Temel amacı ülkemizin bilişim sektöründeki nitelikli iş gücüne katkı sağlamak olan bu eğitimler sayesinde halen sektörde aktif olarak çalışan personel, üst seviyede bilişim altyapısı kurabilen, bu yapıyı yönetebilen ve sorunlarını çözebilen sektör profesyonelleri haline gelecek.

Microsoft IT Academy çatısı altında uluslararası standartlarda tasarlanan eğitim, hızla gelişen bilişim ve internet teknolojileri ile yazılım sektöründe faaliyet gösteren uzmanların uluslararası trendler ve sektörel ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, büyük ölçekli yazılım projelerinde görev alabilecek bireyler yetiştirmek hedefi ile tasarlanmıştır.

Sizi Eğitime Değil, Eğitimi Evinize Getiriyoruz
Element Eğitim Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Eşkinat: ” Yıldız Teknik Üniversitesi ve Microsoft IT Academy işbirliğinde gerçekleştireceğimiz bu eğitim programları, bilgi sahibi olmanın önemine inanan ancak zaman ve mekan unsurları nedeni ile geleneksel eğitimden faydalanamayan sektör çalışanlarına evlerinden ayrılmadan eğitim alma şansı ile büyük kolaylık sunuyor. Bu nedenle Microsoft ve Yıldız Teknik Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli proje ile sektöre pek çok başarılı profesyonel kazandırma mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ise, “Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgi Teknolojileri Eğitiminde bir ilki gerçekleştiriyor. Üniversitemiz, alanlarının en iyilerinden oluşan eğitmen kadrosuyla ve titizlikle hazırlanmış eğitim içerikleriyle üniversitedeki sınıf ortamını bilgisayarınıza taşıyarak canlı e-sınıf sistemi ile Bilgi Teknolojileri eğitimleri vermeye başlıyor. Sistem ve Ağ Uzmanlığı, Yazılım ve Veritabanı Uzmanlığı ve Bilgi Teknolojileri ve Ofis Eğitimlerine bilgisayarınızın başından katılacak, sorularınızı canlı olarak soracak, yapılan dersleri daha sonra tekrar kayıtlardan izleyebileceksiniz. Tüm öğrencilerin birebir ilgi göreceği, hiçbir dersin kaçırılmayacağı eğitimler Element Eğitim Teknolojileri A.Ş.’nin teknik altyapısı, Microsoft IT Academy güvencesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi kalitesi ile sunulacaktır“ dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT