Easygo Education’dan ‘Adada Tek Başına’

Tarihler: 25 Şubat 2011 Cuma ~ 25 Mart 2011 Cuma

Yer: Easygo Education

Adres: Barbaros Blv. Hasfırın Cad. Vidin İş Merkezi No: 3/37 Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 258 46 28

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2011 ~ Mar 25, 2011

Büyük küçük herkese akıcı bir şekilde İngilizce öğreten EasyGo Education, Türkiye`de bir ilke daha imza atıyor; “Adada Tek Başına”…

Bu metot sadece bir hafta sürüyor. İstanbul civarında bir ada seçilerek, native speaker / yabancı bir öğretmen eşliğinde, Türkçe’den ve Türkçe konuşan herkesten uzak, yoğun bir şekilde, özel İngilizce eğitimi veriliyor.

Özellikle vakti ya da maddi durumu imkân vermeyenlerin, yurtdışına gitmeye gerek kalmadan, sürekli İngilizce iletişim kurarak, pratiklerini geliştirdikleri bu sistem kısa sürede büyük ses getirdi.

Kısa zamanda İngilizce konuşmak isteyenler ve yurtdışına gitme imkânı bulamayanlar için EasyGo Education’dan kaçırılmayacak bir fırsat!

7 gün boyunca süren bu eğitime, zamanı siz belirleyerek, istediğiniz zaman başlayabiliyorsunuz.

Eğitim programları kişiye özel, taleplerine göre belirleniyor. Buna göre günün her saatini İngilizce ile geçirirken; dersler günlük konuşma, genel İngilizce ve istendiği takdirde iş İngilizcesi olarak geliştirilebiliyor.

Easygo Education’un bu metoduyla, sakin bir adada, insanlardan ve mümkün olduğunca Türkçe konuşmaktan uzak, öğrenciye günün her saati İngilizce ile iç içe olma imkânı sağlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT