Mutfağın temel besini ekmek yapımının inceliklerini şeflerden öğrenin.
Ekmeğin çok hassas yapısını, tekniklerini, dikkat edilmesi gerekenlerini öğrenmek ile yetimeyip kendi reçetelerinizin önünü açacak bir eğitimdir. Ekmek hakkında uzmanlaşmak isteyen, pastane, cafe, restoran işletmecileri ve mutfak çalışanları, ekmek üretimi yapmak isteyenler ve tüm ekmek sevenler için ideal bir eğitimdir.
Ekşi maya yapımı Sütlü ekmek Foccachio Mısıt ekmeği Brioche Eekşi mayalı ekmek New York çavdar ekmeği Köy ekmeği Ramazan pidesi Zeytin ezmeli roll ekmek Tost ekmeği Baget ekmeği Kepekli baget ekmeği Hamburger eklmeği Pita/ Döner ekmeği Ciabatta ekmeği Panini ekmeği
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde, bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir. *Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir. *Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde, bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir. *Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir. *Eğitim programı 4 gün sürmektedir. *Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.