Et Pişirmenin Püf Noktaları – Konuk Şef Deniz Temel

Tarihler: 30 Eylül 2011 Cuma ~ 30 Eylül 2011 Cuma 30 Eylül Saat: 19:00 - 22:00

Yer: İstanbul Culinary Institute

Ücret: 150,00 TL

Nereden Alınır: www.istanbulculinary.com

Adres: Meşrutiyet Cad. No: 59 Tepebaşı İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 251 22 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2011 ~ Eyl 30, 2011

• Doğru derecede eti nasıl pişiririz,
• Eti nasıl marine etmeliyiz,
• Eti pişirdikten sonra lezzetli ve doğru sosu nasıl elde ederiz?
gibi çok sorulan sorulara cevap bulacağınız bu dersimizde aynı zamanda aşağıdaki reçeteleri uygulama fırsatını yakalayacaksınız.
• Portakallı sos ile ördek
• Vanilyalı et sosu ile antrikot
• Trüflü patates püresi

Günlük programlarda kullanılan tüm malzemeler, reçeteler, önlük ve bıçaklar tarafımızdan temin edilir. Çay/kahve ve kurs bitiminde bir bardak şarap ikramı ücrete dahildir.

Et Pişirmenin Püf Noktaları – Konuk Şef Deniz Temel

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT