Chef's Table Mutfak Akademisi, "Etler ve Pişirme Teknikleri 3" worskhop etkinliğinde uzman eğitmenler eşliğinde et pişirmenin püf noktalarını öğretiyor.
Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde etin sırlarını keşfetmeye devam ettiğimiz bu workshopumuzda Karamelize Soğanlı Steak Köfte'den Chimichurri Marineli Brezilya Beef'e en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
Tane Karabiberli ve Fesleğenli Dana Rosto Chimichurri Marineli Brazilya Beef Karamelize Soğanlı Steak Köfte Glaze Kırmızı Şaraplı Pancar Carpaccio Közlenmiş Biberli ve Taze Biberiyeli Köy patatesi Sote
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. * Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir. * Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir. * Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.