Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 15 Ekim 2011 Cumartesi ~ 15 Ekim 2011 Cumartesi 10:00 - 14:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi

Ücret: 160,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa Maslak İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2011 ~ Eki 15, 2011

MSA’nın nefis tarifleri ve sos reçeteleri ile artık evimizde de enfes et yemekleri hazırlayabiliyoruz. Üstelik etleri nasil pişirmemiz gerektiğini öğrenip, çeşitli marinasyon teknikleri hakkında da bilgiler alıyoruz.

Kırmızı şarap ve sebzelerle pişirilmiş osso bucco (Demo)
Sake ve sarımsak marineli bonfile, teriyaki sos ile
Fırında kuzu incik, limonlu risotto ile

Citrus parfe ikramımız...
Buz gibi bir Coca Cola ikramımızdır.

"Katılımcı belgesi" alabilmek için lütfen programdan en az 24 saat önce katılımcı isimlerini biletix@msa.tc ye gönderiniz.

Etler ve Pişirme Teknikleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT