Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 12 Kasım 2011 Cumartesi ~ 12 Kasım 2011 Cumartesi 10:00 - 14:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi

Ücret: 160,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mutfak Sanatları Akademisi

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa Maslak İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2011 ~ Kas 12, 2011

Mutfağımızın vazgeçilmez unsuru etleri nasıl pişirmemiz gerektiğini öğreniyoruz. Enfes soslar ve marinasyon teknikleri ile müthiş lezzetler hazırlamak üzere MSA’nın mutfağında buluşuyoruz.

Sebze ve kırmızı şarap ile ağır ateşte pişirilmiş sığır yanağı (DEMO)
Pepper steak, Lyonnaise patates ve Madagascar yeşil tane biber sos ile
Zencefil ve kimyon marineli kuzu pirzola, yasemin pilavı ile
Çikolata mousse ikramımız...
Buz gibi bir Coca Cola ikramımızdır.

"Katılımcı belgesi" alabilmek için lütfen programdan en az 24 saat önce katılımcı isimlerini biletix@msa.com.tr ye gönderiniz.

Etler ve Pişirme Teknikleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT