Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 17 Aralık 2011 Cumartesi ~ 17 Aralık 2011 Cumartesi 10:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi

Ücret: 190,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mutfak Sanatları Akademisi

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa Maslak İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2011 ~ Ara 17, 2011

Bu vazgeçilmez workshop'ta et çeşitleri hakkında bilgi sahibi olacak ve tüm pişirme yöntemlerini, sos ve marinasyon tekniklerini profesyonel şeflerden öğreneceksiniz.

Roast beef (Demo)
Izgara Moğol usulü kuzu satay, tatlı soya sos ile
5 otla marine edilmiş bonfile madalyonları, domates sos ve yanında çıtır patates kızartması ile

Etler ve Pişirme Teknikleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT