Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 14 Ocak 2012 Cumartesi ~ 14 Ocak 2012 Cumartesi 10:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi

Ücret: 160,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mutfak Sanatları Akademisi

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa Maslak İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2012 ~ Oca 14, 2012

Artık bir MSA klasiği olan Etler ve Pişirme Teknikleri, hayatın da vazgeçilmezi... Her defasında yeni reçeteler, soslar ve teknik uygulamalar öğrenebileceğiniz serinin bu seferki yıldızı “gerçek bıçak kıymasından” yapacağınız hamburger olabilir mi?

Rosto kuzu but, pain jus sos ile (demo ve tadımlık)
Sarımsak ve kırmızı şarap marineli dana antrikot, mantar duxelle ve fesleğenli patates püresi ile
Gerçek bıçak kıymasından yapılma hamburger, ev yapımı acılı mayonez, karamelize soğan
Limon parfe ikramımız…

Etler ve Pişirme Teknikleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT