Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 16 Haziran 2012 Cumartesi ~ 16 Haziran 2012 Cumartesi 10:00 - 14:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi

Ücret: 160,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mutfak Sanatları Akademisi

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa Maslak İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2012 ~ Haz 16, 2012

Her defasında farklı pişirme ve marinasyon teknikleri öğrenebileceğiniz, MSA’nın favori workshop’larından birinde daha buluşuyoruz. Mutfağımızın vazgeçilmezi olan etlere yeni yorumlar katmak isteyenleri MSA’ya bekliyoruz.

Beef Wellington (DEMO)
Sarımsak ve kırmızı şarap marineli dana antrikot, mantar duxelle spread, fesleğenli patates püresi
Hindistan cevizi sütünde marine edilmiş kuzu pirzola, taze otlu kuskus salatası ve çıtır sarımsaklı bagetler.

Etler ve Pişirme Teknikleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT