Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 21 Aralık 2015 Pazartesi ~ 21 Aralık 2015 Pazartesi 21 Aralık 2015 19:00

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Ücret: 1. Kategori - 180.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2015 ~ Ara 21, 2015
EKS Mutfak Akademisi'nin "Etler ve Pişirme Teknikleri" adlı workshop etkinliğinde uzman şeflerle birlikte et yapımının sırlarını keşfedeceksiniz.

Roast Beef (Chef Demo)
Taze Baharatlı Izgara Antrikot
Fesleğenli Izgara Sebze
Salad Bistecca
Orman Meyveli Panna Cotta (İkram)

* Program, 21 Aralık tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
* Etkinlik 3 saat sürmektedir.
* Eğitim süresince katılımcılar 8 kişilik mutfakta, istasyonlarda 2'şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.

- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT