Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 16 Mart 2016 Çarşamba ~ 16 Mart 2016 Çarşamba 16 Mart 2016 19:00

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Ücret: 1. Kategori - 180.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2016 ~ Mar 16, 2016
EKS Mutfak Akademisi'nin "Etler ve Pişirme Teknikleri" adlı workshop etkinliğinde uzman şeflerle birlikte et yapımının sırlarını keşfedeceksiniz.

Rezeneli ve Zeytinli Izgara
Somon Salatası
Espresso ve Kişnişli Biftek
Fesleğen ve Sarımsak Soslu Izgara Tavuk
Göğüs Banana S’mores (İkram)

- Etkinlik 3 saat sürmektedir.
- Çalışma düzeni: 8 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.

Program 16 Mart 2016 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

Etler ve Pişirme Teknikleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT