Etseverler ve et pişirmeyi profesyonel olarak öğrenmek isteyenler bu etkinliği kaçırmayın.
Et pişirmede uzmanlaşmak isteyenlere! Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor.
Roast beef (Chef Demo) Taze baharatlı ızgara antrikot Dana lokum Fesleğenli ızgara sebze Salad bistecca Orman meyveli panna cotta (İkram)
Çalışma düzeni: 8 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır. Program, 24 Haziran 2016 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Etkinlik 3 saat sürmektedir.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.