Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 28 Ekim 2016 Cuma ~ 28 Ekim 2016 Cuma 28 Ekim 2016 19:00

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Ücret: 1. Kategori - 180.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2016 ~ Eki 28, 2016
EKS Mutfak Akademisi, 28 Ekim'de et pişirmede uzmanlaşmak isteyenleri "Etler ve Pişirme Teknikleri" workshop'una davet ediyor.

"Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor. Bilgi ve uygulamalarla etseverleri sevindirecek workshop, 28 Ekim Cuma 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak."

Roast beef (chef demo)
Taze baharatli izgara antrikot
Dana lokum
Fesleğenli izgara sebze
Salad bistecca
Orman meyveli panna cotta (ikram)

*Etkinlik 3 saat sürmektedir.
*Çalışma düzeni: 8 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.
*Program 28 Ekim 2016 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

-  Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.-  Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.-  Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT