Fatma Can ile Access Bars Uluslarar

Tarihler: 01 Kasım 2016 Salı ~ 01 Kasım 2016 Salı 01 Kasım 2016 10:00

Yer: Bizz Kişisel Gelişim Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 723.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2016 ~ Kas 1, 2016
Access Consciousness®, Access The Bars Uygulayıcısı ve Eğitmeni (BF), Facelift, Görüş Gücü Uygulayıcısı, Eğitimci danışman, Enerji Teknikleri Uzmanı Fatma Can ile bu çok özel eğitim için lütfen kaydınızı yaptırınız.

Access Consciousness®
Bir günlük eğitimin sonunda Access kayıtlı uluslararası sertifikalı bars uygulayıcısı olabileceksiniz.. 
Ayrıca hayatınızı kolaylaştıracak birçok araca da sahip olacaksınız. 
Hayatın tümü bize kolaylıkla, neşe ve ihtişamla gelir, bundan daha iyi nasıl olur?

Başınızın etrafında 32 tane nokta olduğunu ve bu noktalara hafifçe dokunulduğunda, hiç bir çaba sarf etmeden ve kolayca; alıp kabul etmenize engel olan her şeyin etkisini giderebileceğinizi biliyor muydunuz?
Bu noktalar herhangi bir yaşamınızda edinmiş olduğunuz tüm duygu, düşünce, fikir, inanç ve yargıları barındırmaktalar. Bu sizin tüm bunları serbest bırakarak, özgürlüğünüzü geri kazanmanız için sunulmuş bir fırsattır.
Her bir Bars seansı, dokunulan noktanın sorumlu olduğu alanda hayatınızdaki 5-10.000 yıllık sınırlamaların temizlenmesini sağlayacaktır.
Bu inanılmaz derecede doyurucu ve rahatlatıcı deneyim hayatınızda değiştirmeyi arzuladığınız tüm alanlardaki tüm kısıtlamaları ortadan kaldıracaktır!
Hayatınızın olmasını istediğinizden hala ne kadar uzakta olduğunu mu fark ettiniz?
Sadece çok daha fazlasını almayı arzulayarak ve yapmaya daha az çaba sarf ederek arzuladığınız her şeye sahip olabilirsiniz (belki de birazına!) 
Access Bars™ seansı almak veya öğrenmek, bunu gerçekleştirmenize ve çok daha fazlasının hayatınızda karşınıza çıkmasına izin verecektir.
Access Bars™, bu güne kadar tüm dünyada binlerce insana; uyku, sağlık, kilo, para, seks, ilişkiler, endişe, stres ve benzeri daha birçok konuda hayatlarını istedikleri yönde değiştirmelerine yardım etti. En kötü olasılıkla, seansı hayatınızdaki en iyi masajı almış olduğunuz duygusuyla tamamlayacaksınız.
En iyi olasılıkla, hayatınız büyük bir kolaylıkla olduğundan daha büyük bir hayata dönüşecek.
Bar'ları çalıştırmanın bazı faydaları nelerdir? Ki bundan çok daha fazlası var…

• Zihin ve bedendeki gerilimi yok eder.• Günlük yaşamın getirdiği stresi azaltır.• Yaşamın üzüntülerini en aza indirir.• Aşırı kızgınlık ve öfke eğilimlerini azaltır.• Öfke, yorgunluk, tükenmişlik gibi duygular tarafından vücudunuzda oluşturulmuş blokajları çözer.• Duygusal iniş çıkışları yatıştırarak daha dengeli bir ruh hali içinde olmanızı sağlar.• Psikosomatik rahatsızlıkları azaltır.• Depresyonu ortadan kaldırarak neşeyi yaşamınıza geri döndürür.• Korkularınızın, fobilerinizin, endişelerinizin giderilmesini sağlar.• Enerjiyi arttırırken yıpranmayı azaltır.• Bedenin yaşlanma hızını azaltır.• Yıkıcı düşünceleri kökünden söküp atar.• Kafanızın içinde sürekli konuşup duran gereksiz düşünce diyaloglarını susturur.• Huzur, güven ve iyi hal duyguları yaratır.• Hem rahatlamış, hem de enerjik hissetmenizi sağlar.• Hamilelikte kolay, rahat ve sakin doğum sağlar.• Çocuklarda ve gençlerde sınav öncesi sıkıntı ve endişelerin giderilmesini temin eder.• Kendiniz ve diğer kişiler için zihninizde daha geniş bir kabullenme ortamı yaratmanızı sağlar. Bu kabullenme duygusu sayesinde ilişkilerde düzelme sağlanır.• Kendinize koyduğunuz kısıtlamaları ortadan kaldırır, böylelikle hayatınızın her alanında daha fazla olasılığa yer açmanıza olanak verir ve fırsatları kendinize çekmenizi sağlar.• Kendiniz için şu an kullandığınız enerjiden, daha fazlasını kullanmanızı sağlar.• Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite Bozukluğu ( ADHD ) gibi öğrenmeyi güçleştiren durumların aşılmasında yardımcı olur.• Artan odaklanma, mantık yürütme, problem çözme, hayattan daha fazla keyif alma, işlerin daha kolay yürütülmesi, daha fazla kapasite ve fiziksel yetenek, artan farkındalık ve ruhsal gelişme sağlar.

Hayatınızda en son ne zaman tamamen rahatlamış, özen gösterilmiş ve ihtiyaçları giderilmiş olarak hissettiğinizi hatırlıyor musunuz?Yoksa en son şifalandığınız, bedeniniz ve varlığınız için yargısız şefkati hissettiğinizden bu yana epey bir zaman mı oldu?Ya bu sınıftan sonra hayat gerçekten de sizin için çok daha kolay, eğlenceli, keyifli ve ihtişamlı olacaksa? 
Ne dersiniz var mısınız bu eğitimde buluşmaya?
Access sisteminin içindeki ilk eğitim semineri Access Bars™’ tır. Bu eğitimi birinci kez aldığınızda "uygulayıcı" olur ve seanslar uygulayabilirsiniz; farklı eğitmenlerden ikinci ve üçüncü kez aldığınızda uygulayıcılar yetiştiren bir "eğitmen" olursunuz.
Eğitimde; önce teorik bilgi verilecektir ve sonra Access kurucusu Gary Douglas ve Dr. Dain Heer ‘in sunduğu eğitim videosu izlenecektir. Ardından eşleşen çiftler eğitmen gözetiminde sırasıyla birbirlerine dönüşümlü olarak 4 bars seansı yapacaklardır.
Yani her bir kişi 2 seans yapmış ve 2 seans almış olacak.
Her bir bars seansı yaklaşık 1.15 saat sürmektedir.
Bu eğitim sonunda kişiler, lisanslı bars ugulayıcısı olacaklardır.

Eğitmen:Fatma CANAccess Consciousness®Access The Bars Uygulayıcısı ve Eğitmeni (BF)Facelift, MTVSS, Görüş Gücü Beden Prosesleri UygulayıcısıEğitim Süresi : 8 SaattirEğitim sürecinde 2 seans almış ve 2 seans uygulamış olursunuz.
Eğitime kesin olarak katılmak isteyenlerLütfen telefonla kesin kayıt yaptırınız.

Tel: 02163681450 Gsm: 05323522545

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT