Fındıkzade'den Samatya'ya

Tarihler: 30 Ekim 2016 Pazar ~ 30 Ekim 2016 Pazar 30 Ekim 2016 09:00

Yer: Bilgi İstasyonu

Ücret: 1. Kategori - 185.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2016 ~ Eki 30, 2016
Bu semtlerin bize anlatacakları var. Sakın kaçırmayın!

Buluşma Yeri ve Saati: Taksim AKM önü, saat 09.00 
Güzergâh: Konstantinos Lips Manastırı (Fenari İsa Camii)( Dışardan ), Mokios Sarnıcı, Mokios Sarnıcı, Koimesis Kilisesi, Arcadius Sütunu, Hekimoğlu Ali Paşa Camii, İsakapısı Mescidi, Gastria Manastırı, Peribleptos Manastırı (Dışardan), Surp Kevork Kilisesi, Hosios Andreas En Te Krisei, Karpos Papilos, Aya Menas, Konstantinos Helena Kilisesi, St. John Studios, Porta Auerera ( dışardan ), Yedikule Surları Dışardan (Müze mahkeme kararıyla kapatılmıştır)."

Öğle yemeği: Samatya çarşısında balık
Fiyata Dâhil Hizmetler: Rehberlik, öğle yemeği (Balık, Salata, Mezeler, Su ve Çay), kilise izinler ve bağışları
Hediye: Tur bilgi notları

"Fındıkzade; Kentin kalbinden geçen ve tarihe giden yoldaki başlangıç noktamız. Keşke sansımız olsa da bu yaşlı semtin karşısına otursak o’nu dinlesek. Kentin o en ıssız dönemlerinden nüfusunun milyonları bulmaya başladığı döneme kadar bize yaşadıklarını, içinde geçen hikâyeleri, çilesini ve misafirlerini anlatsa. Fındıkzade’den rotamıza başlayıp o’nun o çilesini her gün çektiği acımasız kalabalığın içerisinden sıyrılıp, bugün İstanbul’un belki de en kozmopolit semtlerinden ve İstanbul’dan daha eski ama artık bir İstanbul parçası olan Samatya’ya doğru yola çıktığımız da gözlerimizin gördüğü tek şey; İstanbul’un sosyal, kültürel ve tarihi dokusunu anlatan bir kent özeti. Bu tarihi semtleri ve tarihe giden bu yolu semtlerin kendi ağzından duymak istiyorsanız sizleri de aramızda görmek isteriz."



- Bilet alanların 0555 760 06 80 nolu telefondan kayıt yaptırmaları gerekmektedir. - Tur buluşma yerinde hareket saatinden 15 dakika önce bulunmanızı gerekmektedir. Geç kalınması durumunda sorumlululuk firmaya ait değildir.- Tüm turlarda, turda anlatım yapan rehberi daha iyi duyabilmeniz için, rehber kulaklık sistemi kullanılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT