Fırından Taze Taze – Konuk Şef Melek Gündoğdu

Tarihler: 11 Kasım 2011 Cuma ~ 12 Kasım 2011 Cumartesi 11-12 Kasım Saat: 19:00 - 22:00

Yer: İstanbul Culinary Institute

Ücret: 220,00 TL

Nereden Alınır: www.istanbulculinary.com

Adres: Meşrutiyet Cad. No: 59 Tepebaşı İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 251 22 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2011 ~ Kas 12, 2011

1. Gün
• Kruvasan ve Danish hamurlarının hazırlanması
• Hamurun laminate edilmesi (Tereyağ bloğunun hamurla sarılıp paket haline getirildikten sonra turlar halinde tekrar tekrar açılması)
• Elmalı Danishin iç harcının hazırlanması
2. Gün
• Sade kruvasan
• Çikolatalalı kruvasan
• Elmalı Danish
• Tarçın ve kuru üzümlü roll

Fırından Taze Taze – Konuk Şef Melek Gündoğdu

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT