FKM 8. Dönem Tiyatro Okulu Açılıyor

Tarihler: 13 Ekim 2008 Pazartesi ~ 19 Ekim 2008 Pazar

Yer: Fırat Kültür Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2008 ~ Eki 19, 2008
FKM 8.DÖNEM TİYATRO OKULU AÇILIYOR.
Fırat Kültür Merkezi’nin 8. Dönem Tiyatro Okulu 19 Ekim’de başlıyor. Başarılı bir eğitim sunan FKM Tiyatro Okulunun en büyük özelliği, başarılı kursiyerleri FKM Tiyatrosunda değerlendirebilmesidir. Okuldan mezun olan birçok kişi hem FKM Tiyatrosunda hem de farklı tiyatrolarda oyuncu olma fırsatı yakalamıştır. Kursun amacı; tiyatro ve sinemaya yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaktır. Tiyatroya hevesli, yeteneği olan gençleri bulup çıkarmak, onları usta eğitimciler yardımı ile bir oyuncuda olması gereken bilgilerle donatmaktır. Müfredat; Oyunculuk, Diksiyon, Metin Çözümleme, Tiyatro Tarihi, Geleneksel Türk Tiyatrosu, Beden Dili ve Pandomim şeklinde, Birgül Ulusoy, Tuba Eser, Bülent Develi ve Cengiz Demir’den oluşan eğitimci kadrosuyla işlenecektir. Oyun çalışmaları FKM’nin yaklaşık 200m²’lik kendi sahnesinde yapılacaktır.

Eğitim sonunda bir oyun sergileyecek kursiyerlerden başarılı olanlar, FKM Tiyatrosunun kadrosunda değerlendirilecektir. Ayrıca Samanyolu TV castına yönlendirme yapılacaktır.
Tiyatro Okulu Fırat Kültür Merkezi’nde 19 Ekim’den itibaren Her Pazar 10.00-16.00 arasında olacaktır. Son müracaat tarihi: 18 Ekim 2008 olan kurs kayıtları sınırlı sayıda tutulacağından, kursu düşünenlerin acele etmesi gerekmektedir. Ayrıntılı bilgiye www.fkmonline.net adresinden veya 0212 517 46 97 (pbx) numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT