FKM’de Bayanlara Özel Bir Program: Güzel Türkçe`mizi Güzel Konuşalım

Tarihler: 21 Haziran 2010 Pazartesi ~ 21 Temmuz 2010 Çarşamba Her Pazartesi - Çarşamba saat: 11.00 –13.00 arası

Yer: Fırat Kültür Merkezi

Nereden Alınır: Fırat Kültür Merkezi

Adres: Yeniçeriler Cad. Çemberlitaş Alışveriş Merkezi No:1 Çemberlitaş Beyazıt Fatih İstanbul Fatih İstanbul

Telefon: 0212 517 46 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2010 ~ Tem 21, 2010

FKM’de Bayanlara Özel Bir Program: “GÜZEL TÜRKÇEMİZİ GÜZEL KONUŞALIM”

Diksiyon eğitimlerinde sürekli kendini yenileyen Fırat Kültür Merkezi bu kez hanımlara yönelik bir programda eğitim sunacak. 21 Haziran‘da tiyatro sanatçısı SÜEDA ÇİL yönetiminde yeni ve farklı bir anlayışla “güzel konuşma” eğitimi verilmeye başlanacak.

Hayatın koşturmacasında özellikle günümüz şartlarında bayanların yükü oldukça ağırdır. Çalışan hanımlar zamanlarından, ev hanımlarıysa ev işleri ve çocuk bakımı gibi sorumluluklarından dolayı kendilerine vakit ayıramamaktadırlar. Sosyalliğe ‘zorunlu ara vermiş’ bayanlar için kendini geliştirme ya da tekrar hayata hazırlanma konusunda girişimlerde bulunmak istiyor fakat buna imkân bulmakta zorlanıyorlar. Toplumumuzda bayanların okuma ve çalışma yüzdeleri geçmişe oranla artarak devam etmektedir. Bununla birlikte sağlıklı bireylerin oluşması için aile ve aile içi eğitimde bayanların önemi ve görevi büyüktür. Sadece çalışma hayatında değil ev hayatında ve çocuklarla olan ilişkilerde kaliteli iletişim kurabilmek için bilinçli ebeveynler olması gerekmektedir.

FKM ise hayatın birçok alanında ihtiyacımız olan bu iletişim sanatını özellikle bayanların iştirak edebilmesi üzerine bir program hazırladı. Toplamda, 20 saat sürecek eğitim programı yalnızca hanımlara özel olup katılmak için yaş sınırı konulmamıştır. Dersler Pazartesi-Çarşamba saat: 11.00–13.00 arasında yapılacaktır.

Bilgi ve Ön Kayıt İçin: 0212 517 46 97 - www.fkmonline.net

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT