Fotoğraf Eğitimleri

Tarihler: 01 Nisan 2004 Perşembe ~ 01 Mayıs 2004 Cumartesi Salı - Perşembe günleri 19.30 - 21.30

Yer: Buklamania Outdoor Sports

Ücret: Nakit: 110, Kredi Kartı 6 taksit: 145 Milyon tl.

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi İçin: E-mail: bukla@bukla.com, www.bukla.com

Adres: İstiklal Cad. No:415/2 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 06 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2004 ~ May 1, 2004
Bu eğitimin amacı sizlere Temel fotoğrafçılık bilgi ve becerilerinin verilmesidir. Uzmanların görüşleri doğrultusunda bu eğitim programını dijital ve analog olarak 2 ayrı kurs programı olarak vermemeyi uygun gördük. Genelde ticari kaygılardan dolayı bu kursları dijital ve analog olarak veren kurumlardan farklı olarak biz her iki eğitimi tek bir programda vereceğiz. İster dijital makineyle ister analog makineyle çekin, aynı fotoğrafçılık kurallarını ve tekniklerini kullanırsınız. Değişen tek şey; çektiğiniz kareler dijitalde chip üzerine, analogda ise film üzerine kaydedilir. Birinde işlem sayısal, diğerinde ise kimyasaldır. Birinde fotoğrafı bilgisayar üzerinde işlersiniz diğerinde karanlık odada. Ama temelde fotoğrafçılık kuralları ve fotoğraf çekim tekniği değişmiyor. Bu yüzden dijital ve analog fotoğrafçılık ayrımı yapmadık. Bu kursun içeriği: %70 fotoğrafçılık tekniği, %10 Makineler ve teknik bilgileri, %20 ise uygulama şeklindedir. Dolayısı ile dijital ve analog sistemlerin birbirinden farklı olduğu noktalar eğitim programının bu %10 luk kısmında olacaktır.
İster analog makina kullanın ister dijital kullanın isterseniz henüz ne kullanacağınıza karar vermemiş olun, biz size bu eğitim programında fotoğraf tekniği, fotoğraf makineleri tekniği, yeni teknolojiler ve temel kuralları vereceğiz. Sadece dijital eğitimi alıp analog sistemleri tanımamayı ve ya analog sistemlerin eğitimini alıp geleceğin teknolojisi dijitali tanımamayı, eksik bir fotoğrafçılık eğitimi olarak kabul ediyoruz. Eğitiminizi alın, ondan sonra tercihinizi analog veya dijital olarak yapın. Eğitiminizi aldıktan sonra en doğru kararı kendiniz vereceksiniz. Başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Hangi makineyi alacağınıza eğitiminizin sonunda karar verin.
İçerik: Kurslarımız haftada 2 gün ve günde 2 saat olmak üzere 1 er aylık periyotlar halinde yapılacaktır.
Kurslarda çektiğiniz fotoğrafları projeksiyonda değerlendirme imkanı. Kursiyerlerin çektiği fotoğraflar indirimli olarak Photoxi tarafından basılacak veya banyo edilecektir.
Kurs Dönemleri:
20 Ocak-19 Şubat / 24 Şubat-18 Mart / 23 Mart-15 Nisan / 20 Nisan-12 Mayıs / 17 Mayıs-10 Haziran...
Fiyata Dahil Olanlar: Kurs programı, İstanbul içi uygulama gezisi, Ders Notları, Fotoğrafçılık Kursu, Photoxi indirim kartı, Fujifilm ve Bukla Sitesinde web sergisi, Sertifika

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT