Fotoğraf Vakfı`nda Yeni Dönem Fotoğraf Atölyeleri Başladı

Tarihler: 16 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 21 Temmuz 2007 Cumartesi

Yer: Fotoğraf Vakfı

Nereden Alınır: Fotoğraf Vakfı

Adres: Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 243 71 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2007 ~ Tem 21, 2007
FOTOĞRAF VAKFI’INDA YENİ DÖNEM FOTOĞRAF ATÖLYELERİ BAŞLIYOR!

Fotoğraf Vakfı ve Galata Fotoğrafhanesi işbirliği ile düzenlenen Fotoğraf Atölyeleri yaz döneminde de tüm hızıyla devam ediyor.

Hafta içi ve hafta sonu Temel Fotoğraf Eğitimi ile başlayan fotoğraf atölyeleri, kendisini fotoğraf alanında geliştirmek ve pratik yapmak isteyenler için İleri Fotoğraf ya da Gezi- Yorum Atölyesi ile devam ediyor. Katılımcıların ilgi alanlarına göre Stüdyo Fotoğrafçılığı, Photoshop Retouch Teknikleri ya da Dijital Fotoğraf gibi atölyelerin yer aldığı Fotoğraf Vakfı’nda, fotoğrafın farklı alanlarında projeler hazırlamak isteyenler için de deneyimli eğitmenler eşliğinde Proje Geliştirme Atölyeleri düzenleniyor. Atölyelerin ilki 30 Haziran Cumartesi günü Temel Fotoğraf Eğitimi Atölyesi ile başlıyor.

Yücel Tunca, Orhan Cem Çetin, Özcan Yurdalan, Merih Akoğul, Kemal Cengizkan, Altan Bal gibi Fotoğraf Vakfı eğitmenlerinin yanı sıra Narphotos Fotoğrafçılarının katılımıyla gerçekleşen atölyelerde en çok 10 kişilik katılımcı ile sınırlanan sınıflarda her katılımcı ile tek tek ilgilenme olanağına imkan veriliyor.

Detaylı bilgi için:
www.galatafotografhanesi.com
www.fotografvakfi.org
(0212) 243 71 87
(0212) 292 19 39

Fotoğraf: Yücel Tunca

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT