Fototrek Makro / Detay Fotoğrafı Atölyesi

Tarihler: 23 Nisan 2005 Cumartesi ~ 16 Nisan 2005 Cumartesi 4 hafta, Cumartesi-Pazar

Yer: Fototrek Fotoğraf Merkezi

Nereden Alınır: Ayrıntılı bilgi için: fototrek@fototrek.com / www.fototrek.com

Adres: Meşrutiyet Cad. Ravanda İş Merkezi No:85 Kat: 1-2 Daire: 1-3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 90 14 - 251 83 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2005 ~ Nis 16, 2005
FOTOGRAFI YAŞAYARAK ÖĞRENİN ..
“MAKRO / DETAY” FOTOGRAFÇILIĞI ATÖLYESİ

Makro fotograf olarak isimlendirilen yakın çekimler, fotografçılıkta en sevilen ve yaygın türlerden biridir. Tanıtım fotografçılarından doğa fotografçılarına kadar herkesin kullandığı bu tekniğin etkileyici özelliği gözle görülemeyen ya da zor seçilen ayrıntıların kolay görülebilecek şekilde büyülterek yeniden sunulmasıdır. Bu yakın çekim ile büyültülerek girilen, bizlerin çıplak gözle göremediğimiz başka bir dünya “küçüklerin dünyası”dır.

Yıl boyunca değişik konu ve seviyelerde düzenlediği eğitim programlarıyla çalışmalarını sürdüren FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ’nin düzenlediği “FOTOGRAF ATÖLYELERİ” kapsamındaki “MAKRO / DETAY FOTOGRAFÇILIĞI ATÖLYESİ” 16 Nisan Cumartesi günü başlıyor.

4 hafta sürecek olan atölye 16 Nisan C.tesi günü başlayacak. İlk derste Katılımcılar FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ`nde biraraya gelecekler. Bu ilk toplantıda “makro fotograf ekipmanları (objektifler, körükler, tüpler, filtreler), sehpa kullanımı, yansıtıcı ve flaş ile ışık kontrolü, kompozisyon, makroda arka plan ve alan derinliği“ konularını kapsayan teorik bir ders yapılacak.

Pazar günleri çekim, C.tesi günleri değerlendirme toplantıları ile devam edecek olan atölye 4 hafta sürecek. Atölyeye katılım 10 kişi ile sınırlıdır. Atölye danışmanlığını Mehmet ÖZŞİMŞEK yapacak.

MEHMET ÖZŞİMŞEK : Fotografçı / eğitmen. Doğa ve makro fotograf üzerine çalışmaları bulunuyor. “Doğanın Ezgisi, Tek Kareler, Er Meydanı: Kırkpınar, Tanrı Yaratan Dağ: Nemrut, Karşı ışıklar, Pencereler, Su’da, Temmuz’da Kar Akdağ” isimli dia gösterileri gerçekleştirdi. “Sessiz Yüzler” isimli projesi sergilendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT