Fransız mutfağını bir sanata dönüştüren Fransız hamurluları bu eğitimle size çok yakın. Enfes Fransız lezzetleri ile Parizyen dünyaya giriş yapmak için bu eğitim programını kaçırmayın.
Tereyağlı Kruvasan Mini kruvasan Çikolatalı Roll kruvasan Kremalı danish Çikolatalı danish Tarçınlı esmer şekerli danish Cronut Wolovan yapımı
1. Gün Kruvasan hamurunun hazırlanması dinlendirilmesi Hamurun turlanması ve yağlanması Danish hamurunun hazırlanması Danish kremasının hazırlanması
Birinci ders de hamurların ve dolgu malzemelerinin nasıl hazırlandığını ve inceliklerini öğreneceksiniz.
2. Gün Mayalandırma ve pişirme incelikleri Dolgulama ve katlama teknikleri
İkinci ders de hamurun işlenmesi ve dolgulandırılması kesim ve katlama tekniklerini öğreneceksiniz.
19:00-22:00
- Workshop programları en az 14 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.- İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılmamaktadır.- Ücret iadesi yoktur.- Ders telafilerinin bildirimleri etkinlikten 3 gün önce yapılmalıdır.- City Cooks Mutfak Okulu, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.