G Balık`ta Baştan Çıkartıcı Yılbaşı Menüsüne Özel Yemek Pişirme Atölyesi

Tarihler: 04 Aralık 2009 Cuma ~ 16 Aralık 2009 Çarşamba

Yer: G Balık

Adres: Su Ada Club Galatasaray Adası / İstanbul Kuruçeşme İstanbul

Telefon: 0 212 263 65 56

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2009 ~ Ara 16, 2009
Yılbaşı akşamında evlerinde baştan çıkartıcı bir sofra sunmak isteyenler G Balık’ın farklı, romantik, afrodizyak etkili yılbaşı menüsünü hazırlamayı özel yemek pişirme atölyesinde öğrenecekler. 16 Aralık 2009, Çarşamba günü saat 11:00’de GALATASARAY ADASI Suada Club’ın yeni yüzü G Balık’ta düzenlenecek atölyeye kaydolmak için geç kalmayın!

Yeni yılı İstanbul Boğazı’nın ortasındaki sıcak ve keyifli atmosferinde karşılamak isteyen konuklarına baştan çıkartıcı romantik lezzetlerden oluşan bir menü hazırlayan G Balık; yılbaşını evinde geçirmek isteyenlere, düzenleyeceği yemek pişirme atölyesiyle, bu tadına doyulmaz yılbaşı özel menüsünü hazırlamayı öğretecek.

Atölyeye katılan konuklar G Balık’ın usta aşçıları ile birlikte; hızlı marine edilmiş barbun fileto, kök sebze püresi yatağında karamelize jumbo karides, fırınlanmış deniz levreği bonfile ve tatlı alışkanlıklarını değiştirecek bir lezzet olan fırında mangodan oluşan afrodizyak etkili menüyü hazırlayacaklar. Denizden gelen lezzetlerin özgün adresi G Balık’ta mutfağa giren katılımcılar; daha sonra, Boğaz’ın ortasındaki bu eşsiz mekânda kendi hazırladıkları yemeğin keyfini çıkaracaklar.

Yılbaşı sofralarını unutulmaz kılmak isteyen mutfak meraklılarına açık olan yemek pişirme atölyesi sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleştirilecek. 16 Aralık 2009, Çarşamba günü saat 11:00’de GALATASARAY ADASI Suada Club’ın yeni yüzü G Balık’ta düzenlenecek atölyeye katılım bedeli 100 TL. Önceden rezervasyon yaptırılması rica edilen bu keyifli eğitime kaydolmak için geç kalmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT