Geleceğin Bilişimcisi ile Kendi Rob

Tarihler: 14 Ocak 2018 Pazar ~ 14 Ocak 2018 Pazar 14 Ocak 2018 15:30

Yer: Zorlu PSM - Meydan Fuaye

Ücret: 1. Kategori - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Oca 14, 2018 ~ Oca 14, 2018
Geleceğin Bilişimcisi ile Kendi Robotumu Yapıyorum eğitimi Zorlu PSM - Meydan Fuaye'de gerçekleşecek.

Geleceğin Bilişimcisi ile Kendi Robotumu Yapıyorum

Eğitmen: İlke Kurt

Geleceğin Bilişimcisi programı ve Zorlu PSM iş birliği ile düzenlenen etkinlikte 8-11 yaş aralığındaki katılımcılar ile Kendi Robotumuzu Yapıyoruz!

Etkinlik kapsamında FastRobo kiti kullanarak, sensör dünyasını, motor kullanımını, buton ve potansiyometre gibi devre elemanlarını tanıyıp, elektronik sistemlerin çalışma mantığını anlıyor, bu bilgileri kullanarak donanımı hazır hale getiriyoruz. Tablet ara yüzü ile blok programlama metoduyla robotun fonksiyonları tanımlanıp kodlamasını birlikte yapıyoruz.

Bu çalışma ile, katılımcıların yazılım/kodlama dünyasına ilk adımlarını atmalarını, algoritma ve akış bazlı çalışma disiplinlerini geliştirmelerini sağlıyor, teknoloji ile olan etkileşimlerini artırıyoruz. Telefon ve tabletler ile halihazırda fazla aşina olan geleceğin bilişimci adaylarının, bilgilerini tüketimden ziyade üretim için de kullanmaya teşvik ediyoruz.

- Eğitim boyunca kullanılacak olan FastRobo kiti etkinlik düzenleyicisi tarafından sağlanacaktır. Kullanılacak kitler eğitim fiyatına dahil değildir. Kiti satın almak isteyen kullanıcılar eğitim sonunda ücretini ödeyerek satın alabilirler.
- Katılımcıların programlamada kullanılacak tableti kendilerinin getirmesi gerekmektedir. Minimum Android 4.3 Versiyonlu veya iOS 6 işletim sistemli tablet kullanılabilir.
- Program öncesinde herhangi bir bilgi seviyesi gerekmemektedir. 

İlke Kurt
Elektronik ve haberleşme mühendisi olan İlke Kurt aynı alanda Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Nabutech firması kurucu ortağı olmasının yanı sıra, elektronik alanında Ar-Ge faaliyetlerini sürdürmekte olup paralelinde robotik/kodlama/STEM eğitimleri düzenlemektedir. Altı yıllık mühendislik deneyimini, robotik atölyeleri aracılığıyla, bu alana ilgili gençlere aktarma ilkesiyle yola çıkan İlke Kurt, geleceğin bilişimcisi programının yürütücü liderlerinden biridir. Hayatının bir dönemini İngiltere’de geçiren eğitmenimiz ileri seviyede İngilizce konuşabilmektedir.

Nabutech
Nabutech, merkezi İTÜ Çekirdek’te yer alan bir teknoloji start-up’ıdır. Elektronik alanında Ar-Ge projeleri geliştiren Nabutech, ülkemiz gençlerinin teknoloji alanında gelişimine katkıda bulunabilmek amacıyla Geleceğin Bilişimcisi programını başlatmıştır. Nabutech, 2017 yılında Mercedes Benz Türk’ün “50. Yılında 50 Start-up’a Destek” programında ödüle layık görülmüştür.

- 8 yaş ve üzeri katılımcılar için uygundur.- Etkinlik Zorlu PSM Meydan Fuaye alanında gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Çocuğum için çok güzel bir etkinlik oldu. Onun mühendislik alanına yetenekli olduğunu bu sayede fark edebildik. Eğitmen konusunda uzman ve girişimci bir mühendisti. Çok faydalı oldu.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT