Genç Salı Tasarım Konuşmaları

Genç Salı Tasarım Konuşmaları

Tarihler: 17 Ocak 2017 Salı ~ 17 Ocak 2017 Salı 17.00 – 18.00

Yer: İstanbul Modern

Ücret: Ücretsiz

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Karaköy Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2017 ~ Oca 17, 2017

Türk moda perakendesinin lider markası LC Waikiki’nin, İstanbul Modern ile hayata geçirdiği “Genç Salı” projesi kapsamında Hatice Gökçe, 17 Ocak’ta gençlerle bir araya gelecek.

LC Waikiki’nin desteğiyle gerçekleştirilen “Genç Salı” ile modern ve çağdaş sanatı her yaştan izleyiciyle buluşturmayı amaçlayan İstanbul Modern, salı günleri kapılarını ücretsiz olarak gençlere açıyor.

Tasarımcılarla gençleri bir araya getirmeyi amaçlayan “Genç Salı Tasarım Buluşmaları”nda Türkiye’de sofistike erkek giyimi dendiğinde ilk akla gelen isimlerden biri olan Hatice Gökçe 17 Ocak’ta gençlerle deneyimlerini paylaşacak. Hatice Gökçe, gençlere malzeme ve form ilişkisi bağlamında yaratım sürecindeki deneyimlerini aktararak, kendisini en çok etkileyen tasarım ürünlerinden ve kendi tasarımlarından oluşan görsel örneklerini gençlerle paylaşacak.

LC Waikiki sponsorluğundaki etkinlik 17 Ocak’ta 17.00 – 18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. “Genç Salı Tasarım Buluşmaları” tasarım dünyasının bileşenlerine odaklanan tüm gençleri bir araya getirecek.

LC Waikiki, İstanbul Modern ile yaptığı işbirliği kapsamında her Salı 16.00-20.00 saatleri arasında 18-25 yaş arası tüm gençlere özel atölyeler, film gösterimleri, sergiler ve daha birçok sürpriz etkinlikleri ücretsiz olarak sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT