Global Local workshop'u, İntema Yaşam Akademi'de sizlerle...
"İntema Yaşam’da, yerel ürünlerle global tekniklerin birlikte kullanılarak hazırlandığı Global Local workshoplar serisinde Le Cordon Bleu Fransız Şeflerinin deneyimleri ile yerel ürünlerin bütünleşmesi sonucu ortaya çıkan lezzetlerin dolu dolu tadına varacaksınız.
Bu eğitimde iştah açıcı olarak Fransa’nın Provence Bölgesi’ne özel fesleğen soslu sebze çorbası tarifi ile ana yemek olarak “Ratatouille” ile servis edilen Rezene Soslu Barbun Balığı reçetelerinin ustalıkla bir araya getirilmiş tatlarının keyfini yaşayacaksınız.
Le Cordon Bleu master şeflerinin balık pişirme, sebze hazırlık ve pişirme teknikleri ve sunum tekniklerindeki deneyimlerini sizlerle paylaşacaklar. Yaz sofralarınızda Fransız Provence Bölgesi esintisini yakalayacaksınız."
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler İntema Yaşam Mağazası içerisinde bulunan açık İntema Yaşam Akademi mutfağında yapılmaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında İntema Yaşam tarafından web sitesi ve sosyal medya dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Biletin satın alınmasıyla katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.