İntema Yaşam’da, yerel ürünlerle global tekniklerin birlikte kullanılarak hazırlandığı Global Local 25 Temmuz'da!
25 Temmuz 2017, Salı 16:00 - 19:00
İntema Yaşam’da, yerel ürünlerle global tekniklerin birlikte kullanılarak hazırlandığı Global Local Atölyeler etkinlik serisinde Le Cordon Bleu Fransız Şeflerinin deneyimleri ile yerel ürünlerin bütünleşmesi sonucu ortaya çıkan lezzetlerin dolu dolu tadına varacaksınız.
Bu eğitimde Doldurulmuş Girit Kabağı, Levrek, Yerel Otlar ve Bahar Sebzeleri ile Kiş reçetelerinin ustalıkla bir araya getirilmiş tatlarının keyfini yaşayacaksınız.
Le Cordon Bleu Master şefleri fırında levrek yapımı, otlu ve rezeneli Girit kabağı pişirilmesi, tuzlu tart hamuru yapımı, sebzeli kiş içi hazırlığı ve sunum tekniklerini İntema Yaşam’da sizlerle paylaşacaklar.
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler İntema Yaşam Mağazası içerisinde bulunan açık İntema Yaşam Akademi mutfağında yapılmaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında İntema Yaşam tarafından web sitesi ve sosyal medya dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Biletin satın alınmasıyla katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.