Güney Fransa Lezzetleri

Tarihler: 22 Kasım 2016 Salı ~ 22 Kasım 2016 Salı 22 Kasım 2016 12:00

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: Genel Satış 400.00 TL- Master Card, Fiba Grup Çalışanları  350.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2016 ~ Kas 22, 2016

"Güney Fransa Lezzetleri" workshop'u, 22 Kasım'da Le Cordon Bleu İstanbul'da sizlerle...

"Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master şeflerimiz; şef Christophe Bidault, şef Frederic Amirat, şef Richard Vacher, şef Frederic Amirat, şef Arnaud De Clercq, şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, evinizde Güney Fransa lezzetlerini yapabilmeniz için; Provençal - pesto soslu sebze çorbası, Nice usulü levrek dolması ve limonlu tart yapımının inceliklerini sizlerle paylaşacak."

12:00 - 15:00

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT