Güzellikle Gelen Zenginlik

Tarihler: 24 Nisan 2008 Perşembe ~ 28 Nisan 2008 Pazartesi

Yer: Sima Estetisyenlik Kursu

Nereden Alınır: www.estetisyenlikkursu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2008 ~ Nis 28, 2008
GÜZELLİKLE GELEN ZENGİNLİK
KADINLAR KENDİ SEKTÖRLERİNİ YARATTILAR

İlkel çağlardan beri güzelleşmek için çeşitli yol ve yöntemleri deneyen, kadınlar çağımız teknolojisini de kendi güzelliklerinin hizmetine sokmayı başardılar. Günümüz dünyasında çığ gibi büyüyen estetik sektörü; üretimden uygulamaya, işletmeden eğitime kadar kadınların tekeline geçmiş durumda. Kadınlar güzelliklerini emin ellere emanet etmek için ciddi bir eğitim yatırımı da yapıyor, sektörün gelişmesine de ciddi katkılarda bulunarak emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorlar.

Sima Estetisyenlik Kursu Sahibi Estetisyenlik Uzmanı Reyhan Çelik, 2004 yılından günümüze kadar her dönem 150 öğrencisini sektöre kazandırmayı başardı. Sima Estetisyenlik Kursunda; Kozmotoloji, Zayıflama Terapileri, Refleksoloji, Kirpik Ekleme, Anatomi, Epilasyon Aroma Terapi, Kaş Kirpik Boyama, Dermatoloji, Profesyonel .Makyaj, Protez Tırnak Elektrokozmetik, Cilt Bakımı ve cilt teşhisi, Kalıcı Makyaj, Manikür, Pedikür, Lifting, Masaj, Kirpik Perması, Selülit Bakımı , Marketing, Muhasebe vb birçok konu öğretilmekte. Sima Estetisyenlik Kursu; güzellik ve estetik uygulamalarının yanı sıra girişimci kadınlara ve genç kızlara işletme danışmanlığı da yaparak, işyeri açma öncesi, sırası ve sonrasında da destek olarak başarıya giden yolda beraber ilerlemektedir. Bütün çalışmalar “İşletmecilik Destek Programı” çerçevesinde gerçekleşmektedir. İşyeri açılışı, insan kaynaklar, salon ve dekor seçimi, reklam ve halkla ilişkiler çalışmalarına kadar birçok konuda destek olunan program girişimci kadınlar için riskleri minimize ederken başarının da daha çabuk gelmesini sağlamaktadır.

Sima Estetisyenlik Okulu, bünyesinde geliştirdiği AR-GE çalışmalarıyla da farklı ve doğal estetik çözümleriyle günümüz kadınının ihtiyaçlarını sağlayan doğal çözümler üretmektedir. Gelişmekte olan sektörlerin de ihtiyaçlarını karşılayan Estetisyenlik Kursunda; sinema-efekt makyajı kursları da öğretilmekte ve sektörün ihtiyacı karşılanmaktadır. Reyhan Özçelik’ in oluşturduğu network ile tüm sektörün nabzı tutulmakta ve var olan ihtiyaçlara göre kursiyerler yönlendirilmektedir. Yapılan çalışma sonucu; hem sektörün ihtiyacı olan kalifiye iş gücü karşılanmış hem de kursiyerler eğitimlerinin sonunda zaman kaybetmeden kariyerlerine başlamış oluyorlar.
Sima Estetisyenlik Kursunda verilen tüm ders programları MEB onaylı ve kontrolündedir.
Günümüz kadınları; kendi ihtiyaçlarını belirleyip, en doğru yoldan bu ihtiyaçlarını karşılamanın doğruluğunu kavramış ve kendi sektörlerini oluşturmuş durumdalar. Güzellik sektörünü geliştiren girişimci kadınlar, güzellikle gelen zenginliğin tadını çıkartıyorlar.
www.estetisyenlikkursu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT