Hafta Sonu Gazetecilik Okulu

Tarihler: 28 Ocak 2008 Pazartesi ~ 31 Ocak 2008 Perşembe

Yer: BSF Akademi

Nereden Alınır: www.bsfakademi.net info@bsfakademi.net

Adres: İstiklal Cad. No:280 (Odakule Yanı) Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0(212)2459393

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2008 ~ Oca 31, 2008
BSF AKADEMİ & YENİŞAFAK GAZETESİ İŞBİRLİĞİ İLE HAFTA SONU GAZETECİLİK OKULU 5 OCAK’TA BAŞLIYOR
Pek çok bakımdan alanında öncü kurumlardan biri olan BSF AKADEMİ iletişim, dil ve güzel sanatların çeşitli alanlarındaki kurslarından sonra şimdi de “okul” konsepti çerçevesinde, daha uzun vadeli eğitim projeleri geliştiriyor. Bu projelerden birisi olan BSF AKADEMİ & YENİŞAFAK GAZETECİLİK OKULU, 180 saatlik ders, atölye çalışmaları ve seminer programlarında oluşan 6 aylık eğitim sürecinden sonra Türkiye’nin birikimine yeni ve öncü kuşaklar kazandırmayı, bu süre içinde “katılımcı” olan herkesi gazeteci yapmayı amaçlıyor! Başarılı olan ve performansı en yüksek “katılımcılara” Yeni şafak’ta gazetecilik kariyerine başlama garantisi sunuyor.

Hafta içi Gazetecilik Okulu’nun ardından 5 Ocak 2008’den itibaren de hafta sonu okulu açılıyor.
BSF AKADEMİ – YENİ ŞAFAK GAZETECİLİK OKULU, haberin kol gezdiği, insan manzaraları, renkliliği ve canlılığı ile kültür ve sanatın nabzının attığı İstanbul’un kalbi İstiklal Caddesi’nde eğitim veriyor. Bsf Akademi kafeteryası, seminer, toplantı ve film gösterimi salonu, çeşitli kültürel etkinlikleri ile alt yapısı sağlam bir eğitim ortamı sunuyor.

PRATİK AĞIRLIKLI EĞİTİM
Gazetecilik Okulu, bu anlamda, ülkemizde yeni bir gazetecilik dilinin geliştirilmesini mümkün kılabilecek parlak bir gazeteciler kuşağı yetiştirecek. Yeni Şafak`ın böyle bir projeye imza atması, basınımızın geleceği açısından önemli bir adım. Örnek bir gazetecilik modeli geliştirebilmek için, ülkemizin önde gelen en yetkin gazetecilerini ve akademisyenlerini okulumuzun akademik kadrosuna aldık. Galatasaray Üniversitesi`nden Ragıp Duran ve Atilla Girgin, ülkemizin en parlak gazete yöneticilerinden ve usta gazetecilerinden Avni Özgürel, ülkemizde medya araştırmalarında öncü çalış malara ve bizzat medya kurumlarından öncü işlere imza atan Profesör Sabit Kalfagil, Profesör Naci Bostancı, Yeni Şafak yazarlarından Ali Bayramoğlu, internet haberciliğinin parlak isimlerinden Ünal Tanık, spor gazeteciliğinin üstatlarından ve üniversitede spor gazeteciliği dersleri veren Kemal Belgin, bu isimlerden yalnızca birkaçı.

Okulda, ilk dönemde Genel Kültür Tarihi`nden Bilgisayar Kullanımına ve yeni gazetecilik tekniklerine kadar bütün yönleriyle temel gazetecilik derslerimiz olacak. İkinci Dönem`de ise uzmanlık alanları eğitimi vereceğiz. Avrupa Birliği`nden Araştırmacı Gazeteciliğe, Alternatif Gazetecilik`ten Spor Gazeteciliği`ne kadar pek çok uzmanlık alanı derslerimiz olacak. Okuyucular, okul hakkında BSF Akademi`nin http://www.bsfakademi.net adresinden ya da 0212-245 93 93 numaralı telefonundan bilgi alabilirler
Eğitim Sonunda Sertifika İmkanı



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT