Hakan Akdoğan ile Derin Okuma

Tarihler: 08 Şubat 2018 Perşembe ~ 08 Şubat 2018 Perşembe 08 Şubat 2018 11:00

Yer: Umay Bilim Sanat Yaşam Merkezi

Ücret: - 350.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2018 ~ Şub 8, 2018
Hakan Akdoğan ile Derin Okuma

Yaratıcı bakış kazanmak derin okumayla mümkün müdür?

Derin okuma nasıl yapılır? Edebi eser ölçümlenebilir mi? Nitelikli eser nasıl ayırt edilebilir? Estetik bakış açısı nasıl kazanılır? Metafor ne işe yarar? İşlevsel betimleme, zaman, mekan ve karakter ilişkisi, diyalog ve davranış betimleme, kurguyu oluşturan unsurlar, kurgu çeşitleri, bakış açısı, üslup, anlatım teknikleri konularında bilgi sahip olmak derin okuma için önemli midir? Diğer sanat alanları, bilim dalları ile okumanın ilişkisi var mıdır? Yaratıcı bakış kazanmak derin okumayla mümkün müdür? Yaratıcı bakış yaşamımızın her alanında fayda sağlayabilir mi? İşte bütün bu sorulara, Hakan Akdoğan eşliğinde, seçilen eserlere derin okuma yaparak yanıt aranacaktır.

Okunacak Eserler :

21 Aralık - İmkansızın Şarkısı ( Haruki Murakami ) Tek haftada bitecek.   

28 Aralık - Sabır Taşı ( Atiq Rahimi ) Tek haftada bitecek.   

04 Ocak / 11 Ocak - Eve Dönüş ( Bernhard Schlink )       

18 Ocak - Bozkırkurdu ( Hermann Hessel ) Tek haftada bitecek.   

08 Şubat / 15 Şubat - Benim Adım Kırmızı ( Orhan Pamuk )

* Program 5 kitabı kapsamaktadır ve 2 haftada bir yeni kitaba başlanmaktadır.* Belirtilen ücret 4 haftalık kurs ücretidir. * Müşteri  satın aldığı bilet ile dilediği periyota katılım sağlayabilir.* Program saat 15:00 ile 17:00 arasında gerçekleşecektir.* Program takvimi aşağıdaki gibidir; - 21 Aralık - İmkansızın Şarkısı ( Haruki Murakami ) Tek haftada bitecek.    - 28 Aralık - Sabır Taşı ( Atiq Rahimi ) Tek haftada bitecek.    - 04 Ocak / 11 Ocak - Eve Dönüş ( Bernhard Schlink )        - 18 Ocak - Bozkırkurdu ( Hermann Hessel ) Tek haftada bitecek.    - 08 Şubat / 15 Şubat - Benim Adım Kırmızı ( Orhan Pamuk )* Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için; 0216 362 39 40 - 0553 952 39 40* Pdf bilet çıktılarınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT