Hamarat Diva Atölyeleri 10 Ekim’de Başlıyor

Tarihler: 10 Ekim 2010 Pazar ~ 30 Aralık 2010 Perşembe

Yer: www.hamaratdiva.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2010 ~ Ara 30, 2010

Beş yılda hobisini mesleğe dönüştürdü…

“Hamarat Diva”nın divası Enhar Koç atölyelerden kurslara, hobi ve kraft ürünlerinden butik parti hazırlamaya, öğretici hobi video yayınlarından “Hamarat Diva” markalı ürünlere kadar hobi dünyasında el atılmamış alan bırakmadı. Türkiye’nin Martha Stewart’ı olmaya hazırlanan Koç’un yeni atölye ve workshopları 10 Ekim’de başlıyor. Hamarat Diva’da klasik dikiş nakış, mefruşat, patchwork gibi sürekli kursların yanı sıra sabun yapımı, çanta dikimi gibi günlük farklı hobi kurslarına da yer verilecek.

1976 İstanbul doğumlu, evli ve iki çocuklu Enhar Koç 1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirdi ve mezun olduktan sonra çeşitli firmalarda insan kaynakları alanında çalıştı. 2004 yılında kızı Zeynep’in doğumuyla birlikte işini bıraktı, ancak evden kuracağı bir işin peşine düştü. Aynı yıl anne-bebek kategorisinde lüks giyim ve tüketim konusunda faaliyet gösteren bir e-ticaret sitesi olan bebish.com’u kuran Koç 2007 yılında sitenin satışını gerçekleştirdi.

2005’den beri ilgilendiği ve ülkemizde yavaş yavaş birçok kadının ilgi alanı olan scrapbooking ve dikiş ile ilgili bir şeyler yapmayı kafaya koyan Enhar Koç bu hobilerini okuyucularla paylaştığı hanimish.com isimli bloguyla ses getirdi. Dikkat çeken bu blogu portal haline dönüştüren ve hobi ile kraft işlerini sevenleri bir araya toplamayı amaçlayan Koç böylelikle internette konusuyla ilgili büyük bir paylaşım ortamına imza attı. Portala gösterilen ilginin ardından atölyeler kuran, birkaç saatlik vakti olanlara sabun, banyo tuzu yapımı, t-shirt boyama, çanta dikimi, butik cupcake, çocuklar için kart atölyesi gibi farklı workshoplar düzenleyen Enhar Koç işin uzmanlarıyla hobiseverleri bir araya getiren etkinlikler düzenledi.

Şu sıralar hamaratdiva.com sitesinde hobiseverleri bir araya getiren Koç “Şeker Anne” adını verdiği parti konseptiyle de parti düzenlerken butik hizmet almak isteyenlere yol gösteriyor. Kişiye özel parti ürünlerinin sipariş verilebileceği sekeranne.com sitesi sayesinde her türlü parti için, tamamı kişiye özel ve el yapımı, farklı, benzeri olmayan ürünler yapılıyor.

10 Ekim’den itibaren ise “Hamarat Diva” atölyesinde yeni workshoplar düzenlemeyi planlayan Enhar Koç klasik dikiş-nakış, mefruşat, patchwork gibi sürekli kursların yanı sıra yine günlük farklı hobi kurslarına devam etmeyi planlıyor. Atölye ve günlük workshoplara dileyenler hamaratdiva.com adresinden bilgi alabiliyor ve kayıt yaptırabiliyorlar.

Ayrıca birçok yerde bulunamayan, yurtdışından siparişle getirilebilen pek çok ürünün yanı sıra “Hamarat Diva” markalı hobi ve kraft ürünlerini de çok yakında internet üzerinden meraklılarıyla buluşturmayı planlayan Koç pozitif.tv üzerinden her hafta başka konuklarla hazırlayıp sunduğu Hamarat Diva Tv ile Türkiye’nin hobi ve kraft alanında en çok faaliyet gösteren isimlerinden biri olduğunu kanıtlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT