Hatice Boşça ile Büyüklere Masallar

Tarihler: 31 Mart 2016 Perşembe ~ 31 Mart 2016 Perşembe 31 Mart 2016 20:00

Yer: Yaşam Atölyesi

Ücret: - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2016 ~ Mar 31, 2016
Kişisel Dönüşüm Danışmanı Hatice Boşça ile Büyüklere Masallar 31 Mart'ta Yaşam Atölyesi'nde

Masalların sadece çocuklara özel olduğunu düşüyorsanız yanıldınız! ‘Büyüklere Masallar’ kendi hayatının kahramanı olmak isteyenleri 31 Mart Akşamı Yaşam Atölyesi Kişisel Dönüşüm Atölyesi’nde bekliyor.

İstediğiniz hayatı yaşıyor musunuz? Yoksa fırtınadaki bir kayık gibi oradan oraya sürükleniyor musunuz? TTercihlerinizi ne belirliyor? Bilinç altınızın karanlık köşelerini masallarla keşfetmek böylece daha bilinçli tercihler yapmak istemez misiniz?Öyleyse bu atölye tam size göre.

Masal Terapi Atölyesi sizi iç kahramanınızla buluşmaya ve kendi masal ülkenizi keşfetmeye davet ediyor. Alışılmış eğitim kalıplarını yıkan, interaktif bir eğitime hazır olun.Hayatının kontrolünü  ele geçirecek ve kendi masalını yazacak cesur kahramanları bekliyoruz.

Hatice Boşça Kimdir?

Kişisel Dönüşüm Danışmanı, Profesyonel Koç, Yazar, Masalcı. Gezgin ruhuyla dünyanın değişik ülkelerini gezdikten sonra İstanbul’a yerleşen bir hayal avcısı. Masalın sadece çocuklar için değil yetişkinler içinde yazdığını bilen bir edebiyat araştırmacısı.Uzun yıllar A.B.D, Dubai , Türkiye de dahil pek çok ülkede eğitmenlik yaptı. Masalların bilinç altının şifrelerini çözmemize, benliğimizle iletişim kurmamıza yardımcı olduğunu biliyor.Kişileri masal dünyasına götürerek keşif yolcuğuna çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT