Haydi Çocuklar Fotoğraf Çekmeye!

Tarihler: 22 Nisan 2004 Perşembe ~ 16 Nisan 2004 Cuma Her Cumartesi Saat 15:00-18:00, 6 Hafta

Yer: Fototrek Nikon Fotoğraf Merkezi

Ücret: 150 Milyon TL.

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi İçin: fototrek@fototrek.com / www.fototrek.com

Adres: Meşrutiyet Caddesi Ravanda İşhanı No : 85 Kat : 1 - 2 D. 1 - 3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 90 14 - 251 83 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2004 ~ Nis 16, 2004
ÇOCUKLAR İÇİN FOTOGRAF OKULU, 27 MART 2004
HAYDİ ÇOCUKLAR FOTOGRAF ÇEKMEYE !

FOTOTREK NIKON FOTOGRAF MERKEZİ`nde 10 - 15 yaş arasındaki çocuklara yönelik FOTOGRAF SEMİNERLERİ düzenleniyor. 27 MART C.TESİ günü başlayacak olan ve 6 hafta sürecek olan "ÇOCUKLAR İÇİN FOTOGRAF OKULU" boyunca çocuklar makinelerin nasıl çalıştığını, filmi makineye nasıl takacaklarını, ışığın etkisini, kompozisyonu, farklı fotograf konularını fotograflamayı öğrenecek. Dersler saat 15:00 - 18:00 saatleri arasında yapılacak.

6 haftalık programın ilk haftasında fotografçılık nedir, fotograf makinesi nasıl çalışır, film makineye nasıl takılır gibi konular işlenecek.

İlerleyen haftalarda insan, manzara, hayvan, gezi fotografları nasıl çekileceği konusunda bilgi verilecek. Seminerler boyunca çocuklar eğitmenler eşliğinde karanlık odada baskı yapacaklar, dijital makinelerle çektikleri fotografları baskı yaparak sonuçlarını hemen görebilecekler.

Seminerin 4. haftasında çocuklar eğitmenler eşliğinde MINIATURK`e gidecek ve tüm gün fotograf çekecek. Çocuklarla beraber değerlendirilecek olan fotograflar yine çocuklar tarafından hazırlanacak bir sergi ile izleyicilere sunulacak.

150 milyon lira olan seminer ücretine, teorik eğitim, danışmanlık, Miniaturk`e ulaşım, giriş ücreti, çekim için film ve banyosu, sergi baskısı dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT