Haydi Çocuklar Tatilde Kitap Şenliğine

Tarihler: 20 Ocak 2012 Cuma ~ 05 Şubat 2012 Pazar

Yer: Tepe Nautilus

Adres: Fatih Cad. No:1 Acıbadem Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 339 39 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2012 ~ Şub 5, 2012

Duyduk duymadık demeyin; Harikalar Diyarı’nın kapısı 20 Ocak’ta Tepe Nautilus’ta aralanıyor. Sayısız kitapla buluşup tiyatrodan sergiye, mim gösterisinden yaratıcı sanat atölyelerine kadar eğlenceli bir tatil geçirmek isteyen tüm çocukların adresi Tepe Nautilus olacak.

Türkiye’nin seçkin alışveriş merkezlerinden Tepe Nautilus; gelenekselleşen Mini Kitap Şenliği’nin beşincisini düzenliyor. Yarıyıl tatilinde çocukların kaliteli ve eğlenceli bir vakit geçirmesini hedefleyen şenlik 20 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

Tepe Nautilus 5. Mini Kitap Şenliği’nde 17 gün boyunca 17 ayrı yayınevine ait çocuk kitapları çocuk okurları ile buluşacak. Mim gösterileri ve atık malzemelerden yapılmış dev heykellerin de sergileneceği şenlikte; yaratıcı sanat atölyeleri ve tiyatro oyunları ile çocuklar hem eğitici hem eğlenceli şeker tadında bir tatil geçirme fırsatı yakalayacak.

Tepe Nautilus; sömestre tatilinde ‘’Yaşım küçük ama kitap sevgim büyük’’ diyen tüm çocukları ve çocuklarına güzel bir karne hediyesi vermek isteyen ebeveynleri kitapların büyülü dünyasında buluşmak için 1. Kattaki etkinlik alanına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT