Helena Breschand

Tarihler: 05 Aralık 2010 Pazar ~ 05 Aralık 2010 Pazar 5 Aralık Saat: 09.00-15.00 arası

Yer: Arp Sanatı Derneği Merkezi

Nereden Alınır: nho@arpsanatidernegi.com

Adres: Mecidiye Mah. Ambarlıdere Yolu Sok. No:5 Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 258 13 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2010 ~ Ara 5, 2010

İstanbul`da Kış Arp Melodileri İle Başlayacak

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Müzik ve Opera Yönetmenliği ve Arp Sanatı Derneği işbirliği ile hayata geçirilen “Arp İle Her Telden” adlı müzik projesi ‘Uluslararası İstanbul Arp Buluşması’ ile doruk noktasını ulaşıyor.

Haziran 2009`da bir uçak kazasında kaybettiğimiz değerli arp sanatçısı Ceren Necipoğlu`nun anısına bu yıl ilk kez gerçekleşecek Buluşma, Aralık ayının ilk haftasında İstanbul’da arp rüzgarları estirecek.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Müzik ve Opera Yönetmenliği ve Arp Sanatı Derneği işbirliği ile hayata geçirilen ve Arp sanatçısı Ceren Necipoğlu’na adanan ‘Uluslararası İstanbul Arp Buluşması’yla İstanbullu müzikseverlere kışa merhaba diyecek.

1 – 7 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek ve bu yıl ilk kez düzenlenen Buluşma’da, Arianna Savall, Isabelle Moretti, Maire Ni Chatasaigh, Helene Breschand ve Andrew Lawrence King gibi farklı geleneklerin en usta isimleri İstanbul’da dinleyicilerle buluşacak.

İrlanda Kelt arpı geleneği, Fransız arp ekolü, geleneksel Katalan müziği, barok arp, elektronik müzik ve ileri doğaçlama geleneğinin örneklerinin dinleneceği konserlere, Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall, Çırağan Oteli, Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Gösteri Salonu ve Borusan Müzik Evi ev sahipliği yapacak.

Atölye çalışmaları tamamlanacak olan konser etkinlikleri 2010 boyunca tüm dünyada düzenlenen en önemli arp etkinliklerinden birisi olan ‘Uluslararası İstanbul Arp Buluşması’nın konser biletlerine Mairie Ni Chathasaigh konseri hariç Biletix üzerinden ulaşılabilir. Atölye çalışmaları ve Mairie Ni Chathasaigh konseri için ise nho@arpsanatidernegi.com adresi üzerinden rezervasyon yaptırılması gerekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT