Her Şey Hazır. Peki Ya Düğün Dansınız ?

Tarihler: 06 Mayıs 2011 Cuma ~ 06 Haziran 2011 Pazartesi

Yer: Hande Kayacık Dance Company

Adres: Karahasan Sokak Başoğlu Apt. No: 6 / 1 Balmumcu Beşiktaş - İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 288 10 02

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2011 ~ Haz 6, 2011

Düğün Dansı artık ülkemizde de yeni yeni gelişmeye başlayan bir kavram olup, rüya gibi bir geleceğe atılan ilk adımda, düğünün olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Bu özel günü seçecekleri müzikle, profesyonel eğitmenleriyle ve kişiye özel hazırlanan dans koreografileriyle hafızalardan silinmeyecek bir güne çevirmek isteyenler için, Hande Kayacık Dance Company yeni bir atılıma ön ayak olduk.

Her sene 300’ün üzerinden kişinin ilk dans koreografilerine imza atan Hande Kayacık Dance Company, daha önce hiç dans dersi almamış çiftlere özel 5 dersten oluşan hızlandırılmış Düğün Dansı paket programı sunuyor. İlk dersler temel teknik dersler olup, bu derslerde dansın temeli, temel adım ve dönüşler ile temel figürler öğretiliyor. Daha sonra, seçilen dans müziğine ve gelinliğin modeline uygun dans koreografisi hazırlanıyor. Son derste ise çiftin sahneye girişinden çıkışına kadar tüm detaylar birer birer prova ediliyor.

Derslere Ne Zaman Başlamalısınız? Büyük gün yaklaştıkça çiftlerin yapmaları gereken şeyler de artacağından çiftlerin dansı en son sıraya bırakmamaları tavsiye ediliyor. Düğün gününden 1-2 ay önce dans derslerine başlamak yeterli olacaktır...

Düğününde fark yaratmak isteyen gelin ve damat adayları, alacakları bu kısacık dans eğitimi ile dans etmeyi öğrenmenin yanı sıra, eşleri ile beraber hayatlarının sonuna kadar paylaşabilecekleri eğlenceli ve hoş bir hobi edinmiş olacaklardır. Düğün dansı için eğitim alan çiftlerin çoğu, dansın eşleriyle paylaştıkları en güzel şey olduğu fikrindeler… Peki ya siz? Bu deneyime hazır mısınız?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT