Herkesten Önce Sen Bil

Tarihler: 28 Kasım 2015 Cumartesi ~ 28 Kasım 2015 Cumartesi 28 Kasım 2015 10:00

Yer: ADS Danışmanlık

Ücret: - 850.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2015 ~ Kas 28, 2015
"Herkesten Önce Sen Bil" eğitimi Meriç Koraltürk Polat tarafından 28 Kasım'da ADS Danışmanlık'ta verilecek.

İşe alınırken veya bulunduğunuz pozisyonlardan üst pozisyonlara aday olduğunuzda kurumlar tarafından değerlendirmelere tabi tutuluyorsunuz. Biz diyoruz ki sizi zorlu bir değerlendirme süreci olan Herkesten Önce Sen Bil programından geçirelim, yetkinliklerinizi çok değişik metotlarla analiz edelim ve size ait detaylı bir rapor sunalım, böylece geleceğiniz için gelişim imkânınız sizin elinizde olsun, zamanı geldiğinde hazır olun… 

Herkesten Önce Sen Bil - Gelişim Merkezi Uygulaması; bireylerin kendini tanıma, güçlü yönleri ve gelişim alanları hakkında farkındalık sağlama, potansiyel fırsatlarını öğrenme amacını taşır. Ayrıca iş hayatındaki mevcut pozisyonu ve/veya alternatif iş pozisyonları konusunda başarılı olabileceği alanlar hakkında fikir edinme ve bu doğrultuda hedef saptama ve gelişim planı oluşturabilme fırsatı sunan özel bir uygulamadır. Çalışma aşağıda belirtilen süreç ve yöntemlerden oluşacaktır; 

* Kişilik Testi (16PF Kişilik Envanteri- DBE)
* Gelişim Merkezi Uygulaması
* Değerlendirme Raporu 

1. 16PF Kişilik Envanteri Hizmeti
16PF Kişilik Envanteri, 16 Temel Kişilik Özelliğini ve 5 Genel Kişilik Eğilimini ölçen ve dünyadaki kişilik envanterleri arasında en çok kullanılan ve en güvenilir kişilik envanterlerinden biridir ve literature "Big 5" olarak bilinen ve birçok kişilik envanterinin temelini oluşturan modelin öncüsüdür. 16PF Kişilik Envanteri tek bir formdan ve 185 sorudan oluşmaktadır.

2. Gelişim Merkezi Uygulaması
- Konusunda uzman birden çok değerlendiricinin,
- Ölçülmek istenen konuları tutarlı ve güvenilir değerlendirme metodları ile
- Önceden tasarlanmış bir süreç ve değerlendirme ölçeği kullanarak
- Çok sayıda kişiyi, karşılaştırmalı olarak değerlendirmesi sürecidir.

Gelişim merkezi katılımcıları; bir gün boyunca yetkinliklerinin gözlemlenebileceği değişik konulardaki vaka (canlı drama- tiyatro oyuncuları eşliğinde) çalışmaları ve simülasyon programlarına katılacaktır. Ayrıca tüm katılımcılar ile 30’ ar dakikalık birebir derinlemesine görüşme yapılacaktır. Danışmanlar tarafından gözlemlenen yetkinlikler daha önceden belirlenmiş ve yoruma açık olmayan, somut değerlendirme kriterleri eşliğinde değerlendirilerek her bir katılımcı için sonuç oluşturulacaktır. 

3. Değerlendirme Raporu ve Değerlendirme Sonuçlarının Açıklanması
Yapılan Gelişim Merkezi uygulamasını takip eden 15 gün içinde hem 16PF Kişilik Testleri sonuçlarını hem de Gelişim Merkezi sonuçlarını içerecek şekilde, her bir katılımcı için özel rapor bir rapor hazırlanarak gizli olarak iletilecektir. Bu raporda tüm uygulama ve birebir görüşme sonuçlarına göre katılımcının güçlü ve gelişmesi gereken yönleri, mesleki eğilimleri, pozisyon bazında avantaj ve dezavantajları ile önerilen gelişim planı sunulmuş olacaktır. Raporlar katılımcıların belirtecekleri mail adreslerine iletilebileceği gibi, 1 saatlik özel görüşme ve koçluk seansı organize edilerek detaylı olarak da aktarılabilir. 

Notlar:

Fiyatlandırma
Yukarıda belirtilen hizmetler verilen fiyata dahildir. Özel olarak talep edilebilecek rapor aktarım görüşmeleri 1 saatlik ek koçluk ücretine tabidir. (Bu konuda ADS Danışmanlık’ ile iletişime geçilerek bilgi alınabilir.)

Gizlilik
Yapılacak tüm çalışmaların sonuçlarının gizlilik güvencesi ADS Danışmanlık sorumluluğundadır. ADS Danışmanlık bu konuda tüm çalışanlarının bu ilkelere uymasından ve bu konuda doğabilecek zararların karşılanmasından sorumludur. Programa katılan kişilerin rapor sonuçlarını kendi bilgi ve istekleri ile kişi ve kurumlarla paylaşıyor olması ADS Danışmanlığı bağlayıcı olmayacaktır.

* Program fiyatına kahvaltı, 2 adet çay kahve molası, tatlı tuzlu kurabiye ikramları, öğle yemeği ve öğleden sonra sunulacak mevsim meyvesi bedeli dahildir.

- Eğitim saat 10.00 - 16:30 saatleri arasında gerçekleşmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT