Hillside City Club–Etiler`den Çocuklara Özel: Yogafit Kids

Tarihler: 14 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 20 Ağustos 2006 Pazar

Yer: Hillside City Club–Etiler

Adres: Hillside City Club–Etiler Etiler İstanbul

Telefon: 0212 352 23 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2006 ~ Ağu 20, 2006
HILLSIDE CITY CLUB - ETİLER’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL: YOGAFIT KIDS
Hillside City Club–Etiler, yüzyıllardır beden ve ruh sağlığı için önerilen yoganın; 7-12 yaş grubuna uyarlanmış, eğlenceli ve eğitici şeklini çocuklarla buluşturuyor. Çocuklar, YogaFit Kids dersleri ile vücutlarını ve yaşamı sevmeyi erken yaşlarda öğrenmiş olacak.

Profesyonel yoga eğitmeni Özlem Hersek ile yapılan YogaFit Kids dersleri ile 7-12 yaş arasındaki çocuklar hem eğleniyor, hem de günlük hayatın verdiği stresten uzaklaşmayı erken yaşta öğrenmeye başlıyorlar. Küçük sporseverler denge, güç ve esneklik egzersizleri yaparak kış sezonuna daha zinde girerken, okul hayatına daha çabuk alışabilecekler. Üye olmayan ailelerin çocuklarının da katılabildikleri YogaFit Kids dersleri miniklere, hayattan daha da keyif alarak yaşamayı ve kendileriyle kalabilmeyi de öğretmeyi hedefliyor.

Hillside City Club–Etiler’de oyunlarla süslenen YogaFit Kids dersleri; nefesi kullanmayı öğretip, vücut farkındalığını artırarak çocukların obezite, hiperaktivite ve konsantrasyon bozukluğu gibi sıkıntılardan uzak kalmalarını ve bir çok hastalığa karşı direnç kazanmalarını da sağlıyor.

Hillside City Club–Etiler: 0212 352 23 33

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT