Hitabet Sanatı

Tarihler: 27 Ekim 2008 Pazartesi ~ 31 Ekim 2008 Cuma Çeşitli saatler

Yer: Esenler Belediyesi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Esenler Belediyesi Esenler İstanbul

Telefon: 0212 440 12 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2008 ~ Eki 31, 2008

Esenler Belediyesi, "Hitabet Sanatı" konulu seri eğitimleri başlatıyor. Eğitimler; şair, yazar ve eğitimci Özgür Çoban tarafından verilecek.

Geleneksel belediyecilik hizmetlerinin yanında, sosyal belediyeciliğin gereği olarak bir taraftan sosyal ve kültürel etkinliklere ağırlık veren Esenler Belediyesi, halka yönelik seri eğitimlerini sürdürüyor. Eğitimlerden bütün İstanbullular ücretsiz yararlanabiliyor.
Esenler Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, önümüzdeki aylarda açılacak Esenler Belediyesi Gençlik Merkezi’nde özellikle gençlere ve yetişkinlere yönelik daha farklı eğitimlerin de verileceğini belirtti. Öcalan, “Bu merkezimizde öğrencilerin derslerine yardımcı nitelikte farklı çalışmalar da yapılabilecek. Hedefimiz, Esenler halkının her türlü eğitimine katkıda bulunmaktır. Bizim için bir kişinin bile eğitilmesi önemlidir” dedi.

Özgür Çoban tarafından verilecek ve, “Topluluk önünde şiir gibi konuşmak” sloganı ile yürütülecek Hitabet Eğitimi değişik tarihlerde toplam 24 saat sürecek ve eğitimler, Esenler Belediyesi’nin bir kültür hizmeti olması sebebiyle katılımcılardan herhangi bir ücret alınmayacak.Eğitimlere siyasetçiler, eğitimciler ve yöneticiler başta olmak üzere yoğun ilgi olması bekleniyor. Bilgi için: 0212 440 12 50 no`lu telefon aranabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT