Hızlandırılmış Fotoğraf Seminerleri

Tarihler: 16 Temmuz 2005 Cumartesi ~ 17 Temmuz 2005 Pazar 16-17 Temmuz 2005

Yer: Fototrek Fotoğraf Merkezi

Ücret: 120 milyon TL.

Nereden Alınır: Fototrek, www.fototrek.com, E-mail: fototrek@fototrek.com

Adres: Meşrutiyet Caddesi Ravanda İşhanı No: 85 Kat: -2 D. 1-3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 251 90 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2005 ~ Tem 17, 2005
TATİLE ÇIKMADAN FOTOGRAF ÖĞRENMEYE …
HIZLANDIRILMIŞ FOTOGRAF SEMİNERLERİ

Tüm yılın yorgunluğunu attığınız yaz tatilinizin ardından, tatilde çektiğiniz fotografları aynı keyifle çevrenizdekilere göstermek için tatile çıkmadan fotograf öğrenmeye ...
FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ’nde 16 – 17 Temmuz 2005 tarihlerinde HIZLANDIRILMIŞ FOTOGRAF SEMİNERİ düzenleniyor !

C.tesi – Pazar günlerinde gerçekleştirilecek olan seminerin ilk gününde katılımcılar fotograf sanatı ile ilgili teknik bilgileri edinecekler. Saat 11:00’de başlayacak olan seminer, 18:00’de sonra erecek.
Pazar günü saat 13:00’te FOTOTREK Etkinlik Salonu’nda bir araya gelecek olan katılımcılar, 17:00’ye kadar kompozisyon ve çekim teknikleri dersleri ile teorik eğitimlerini tamamlayacaklar. Katılımcılar saat 18:00’de danışmanlar eşliğinde Sultanahmet Meydanı’na gidecekler ve burada iki gün boyunca edindikleri bilgileri uygulama imkanı bulacaklar.

Çekim çalışmasında fotograf makinesi olmayan katılımcılar, FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ’nin makinelerini kullanabilecekler.
Katılımcılar semineri takip eden Salı akşamı FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ’nde tekrar bir araya gelerek yaptıkları çekimleri değerlendirecekler.
Yaz tatiline çıkmadan fotograf öğrenmek isteyenler için hazırlanan HIZLANDIRILMIŞ FOTOGRAF SEMİNERİ’nin ücreti 120 milyon TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT